Mit tegyek, ha féltem a lányomat? Egy 42 éves apuka.
Van egy 15 éves lányom. Már 14 éves kora óta érdeklik a csajos dolgok, sminkel, feszülős ruhákat vesz fel, nyáron haspóló stb.
Most szombaton hazajött és mondta, hogy van barátja. Ez az első fiúja, legalábbis én így tudom.
A fiú 18 éves, egy suliba járnak, végzős. A gólyatáborban ismerték meg egymást.
Tudom magamról, hogy milyen fiú voltam ennyi idősen vagy még fiatalon, szédítettem a lányokat, csak "arra" játszottam, amikor már megkaptam, eldobtam. Nem vagyok rá büszke, de ez van.
Nem akarom, hogy megtörténjen a lányommal is.
Szerintem ne tiltsd. Ismerkedjetek össze a sráccal, ismerd meg, ne vaktában akarj jellemrajzot írni róla. Ez nektek is jó, meg a lányodnak is, mert azt látja, hogy érdekel titeket, hogy milyen ember a pasija. Mindenkinek jobb az is, ha nálatok is tudnak lenni, egyrészt te érezheted a kontrollt, ők meg a kényelmet, hogy melegben/hűvösben vannak, és nem kell bujkálniuk.
Amit semmiképpen se tegyél, hogy eltiltod vagy letámadod ezzel, hogy le akarod beszélni róla. Egyrészt felesleges, másrészt annyit érsz el vele, hogy legközelebb nem fog neked semmit sem mondani, mert eljátszottad a bizalmát. Véleményt se mondj a fiúról, ha az negatív és nem kérdezte az őszinte véleményedet. Ez nálunk is mindig így volt otthon, mindkét szülőnek megvolt a véleményük a srácokról, de sosem hangoztatták, egyszer elmondták, általában nem voltak oda értük, de úgy voltak vele, hogy az én életem, nekem kell választanom, és ez jó is volt így.
"Apuka", ilyent egy férfi sztem nem ír, tuti nő tette fel a kérdés
Bízz a gyerekedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!