Mit tegyek, ha féltem a lányomat? Egy 42 éves apuka.
Van egy 15 éves lányom. Már 14 éves kora óta érdeklik a csajos dolgok, sminkel, feszülős ruhákat vesz fel, nyáron haspóló stb.
Most szombaton hazajött és mondta, hogy van barátja. Ez az első fiúja, legalábbis én így tudom.
A fiú 18 éves, egy suliba járnak, végzős. A gólyatáborban ismerték meg egymást.
Tudom magamról, hogy milyen fiú voltam ennyi idősen vagy még fiatalon, szédítettem a lányokat, csak "arra" játszottam, amikor már megkaptam, eldobtam. Nem vagyok rá büszke, de ez van.
Nem akarom, hogy megtörténjen a lányommal is.
Engem meg tiltottak ennxi idősen a szüliem, már a körömlakkért ment, hogy ribi vagyok, levágom az ujjaidat... Mindenért leribiztek, barátom pláne nem lehetett..
Szerintem, ha meg van a magához való esze és van fogalma a védekezésről stv, nem lehet baj. A tiltással szerintem az ellenkezőjét éri el bárki, sokszor a szülők vészesebben látják a helyzetet. Azt hitték ha fiúk is vannak ott, mindjárt terhes lesz. Pedig ha titokban találkoznak, csak rosszabb.
Egyébként meg ennyi idősen az én meg a barátbőim "járása" annyi volt, hogy max. kézfogás/csók, szex még véletlenül sem, felelőtelenül meg plábe nem. De mondjuk, aki ilyet írogatott randi előtt, hogy "hiányom van", el sem mentem, meg a 40 éves csókákat is elhajtottam, olyan is volt pár.
Neg nem tudom, alapból ha normális a srác, bem féleteném, de még nem engedném ott aludni stb. Ha normális a lányod, nem elsz baj. Viszont az anyukája hol van? Lehet vele szívesebben beszélné meg. De nem kell mindjárt letámadni a szexel.
22n
Egyrészt nem hiszem hogy ez kiküszöbölhető, főleg hogy egy helyre járnak nap mint nap.
Másrészt nem egyforma mindenki, nem feltétlen éli úgy az életét ez a 18 éves srác ahogy te annak idején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!