Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha féltem a...

Mit tegyek, ha féltem a lányomat? Egy 42 éves apuka.

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves lányom. Már 14 éves kora óta érdeklik a csajos dolgok, sminkel, feszülős ruhákat vesz fel, nyáron haspóló stb.

Most szombaton hazajött és mondta, hogy van barátja. Ez az első fiúja, legalábbis én így tudom.

A fiú 18 éves, egy suliba járnak, végzős. A gólyatáborban ismerték meg egymást.

Tudom magamról, hogy milyen fiú voltam ennyi idősen vagy még fiatalon, szédítettem a lányokat, csak "arra" játszottam, amikor már megkaptam, eldobtam. Nem vagyok rá büszke, de ez van.

Nem akarom, hogy megtörténjen a lányommal is.

2020. febr. 23. 17:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem bízol a saját nevelésedben? Igazából ha normális értékrenddel rendelkezik akkor nem lesz semmi gáz. Ha még hülyeséget csinál akkor abban neked is felelősséged van. Szerintem ülj le vele beszélgetni, ennél többet nem tehetsz.
2020. febr. 23. 17:31
 2/23 anonim ***** válasza:
64%

Engem meg tiltottak ennxi idősen a szüliem, már a körömlakkért ment, hogy ribi vagyok, levágom az ujjaidat... Mindenért leribiztek, barátom pláne nem lehetett..

Szerintem, ha meg van a magához való esze és van fogalma a védekezésről stv, nem lehet baj. A tiltással szerintem az ellenkezőjét éri el bárki, sokszor a szülők vészesebben látják a helyzetet. Azt hitték ha fiúk is vannak ott, mindjárt terhes lesz. Pedig ha titokban találkoznak, csak rosszabb.

Egyébként meg ennyi idősen az én meg a barátbőim "járása" annyi volt, hogy max. kézfogás/csók, szex még véletlenül sem, felelőtelenül meg plábe nem. De mondjuk, aki ilyet írogatott randi előtt, hogy "hiányom van", el sem mentem, meg a 40 éves csókákat is elhajtottam, olyan is volt pár.

Neg nem tudom, alapból ha normális a srác, bem féleteném, de még nem engedném ott aludni stb. Ha normális a lányod, nem elsz baj. Viszont az anyukája hol van? Lehet vele szívesebben beszélné meg. De nem kell mindjárt letámadni a szexel.

22n

2020. febr. 23. 17:33
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt nem hiszem hogy ez kiküszöbölhető, főleg hogy egy helyre járnak nap mint nap.

Másrészt nem egyforma mindenki, nem feltétlen éli úgy az életét ez a 18 éves srác ahogy te annak idején

2020. febr. 23. 17:33
 4/23 anonim ***** válasza:
24%
Százezer éves játszma ez, régen azzal védték ki, hogy kolostorba adták a lányt. De ha eltiltod, csak téged fog megutálni. Hívd fel a fiút, üljetek le valahol négyszemközt, és nagyon komoly, domináns stílusban beszélj a fiú fejével, hogy mit fogsz vele művelni, ha teherbe ejti a lányodat, vagy ha bármi rossz lesz a lányoddal az ő társaságában: ha iszik vagy drogozik vele. Hogy akkor a srácot nem fogja tőled megvédeni semmi és sehol, mert ha kárt tesz a lányodnak, te sem kíméled őt sem a családjában, sem az iskolájában, sem a munkahelyén, mindenütt beakasztasz neki cserében.
2020. febr. 23. 17:35
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanis a 15 éves még bármit mondunk, gyerek, nem tud vigyázni magára, és egy 18 éves igenis sok kárt tud neki okozni, ha nem vigyáz rá.
2020. febr. 23. 17:38
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Semmit nem tudsz csinálni csak bízhatsz abban, hogy jó nevelést adtál neki. Gondolom kapott felvilágosítást a védekezési módszerekről.
2020. febr. 23. 17:39
 7/23 anonim ***** válasza:
68%
Bíznod kell a nevelésedben. Nyilván ott aludni ne engedd ennyi idősen, első a tanulás. Világosítsd azért fel védekezésről és arról, hogy nem kell rögtön mindent megtenni a fiúnak.
2020. febr. 23. 17:40
 8/23 anonim válasza:
98%
Ahogy elnézem minden normális válasz le van pontozva. Most amiatt mert te fiatalkorodban így viselkedtél nem törvényszerű hogy ez a fiú ilyen. Ha mégis a szexre hajt akkor a lányod túléli majd a csalódást, mint sokan mások, téged meg utolér a karma :-D. A lényeg, hogy a védekezési módszerekről legyen fogalma. A csalódástól úgysem tudod megvédeni, de a bizalmat azzal hogy magadból indulsz ki hamar elveszíthetted.
2020. febr. 23. 17:51
 9/23 anonim ***** válasza:
58%
Semmit ne tegyél az életben mindent visszakap mindenki. A te általad kihasznált lányoknak is voltak érzései, és voltak szülei. Előbb-utóbb a te lányodat is átb és megb szó szerint.
2020. febr. 23. 17:55
 10/23 anonim ***** válasza:
34%
Hogy ti mekkora egy hülye trollok vagytok, bezzeg az én válaszaimat lepontozzátok, nem érdekel. Szegény ember a legrosszabb helyre jött tanácsot kérni.
2020. febr. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!