Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám megvédeni a...

Hogy tudnám megvédeni a lányomat, a rosszfiúktól? 42 éves apuka

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 11:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%

Hány éves a lányod?

Reklám:

2012. márc. 13. 11:28
 2/26 anonim ***** válasza:
Baseball ütővel. Zárd be egy szobába és dobd el a kulcsot. Későn kezdtél el gondolkozni rajta, ez neveltetés kérdése, ha vertél volna annyi észt, hogy fel tudja fogni, mi a különbség rosz és jó között, honnan lehet mindezt felismerni, most nem kellene aggódj.
2012. márc. 13. 11:30
 3/26 A kérdező kommentje:

"Megelőzés (ez egy jó recept):

Folyamatos jelenlét (lássák, tudjanak az apukáról). Sportos fitt apuka. És ami fontos, hogy mindenki tudja ( emberevő az apuka . Ekkor a hiénák visszahúzódnak. Ez érvényes az anyukáknál is. Jó ha tudja mindenki ! A hiénák mosolyogva jó pofizva közelednek ! A hiénák mivel húst esznek zamatosak, és fehérjében gazdagok (ezt minden apuka tudja). A hiénák is ?! Hiénák lelépni is lehetne cím akár !!! "R.B. erről mi a véleményetek?

2012. márc. 13. 11:33
 4/26 anonim ***** válasza:
Úgy hogy a lányod neveled. Hiába véded meg a rosszfiúktól, ha a lányod sorban a rosszfiúkkal kavar. Ha sikerül úgy nevelned, hogy értelmes legyen akkor világosítsd fel arra is, hogy ne legyen naív. Szerintem ez a megoldás.
2012. márc. 13. 11:34
 5/26 anonim ***** válasza:

Ez csak nevelés kérdése. Apám pl. mindig kifejette nekem a véleményét mindenről, már kiskoromtól kezdve. Ezek annyira belémivódtak, hogy mire odáig eljutottam, hogy pasizzak, igényem sem volt a rosszfiúkra.

Viszont ha már tizenéves lányról beszélünk, akkor annyit tudok mondnai, hogy figyeld. Néha nézz rá a közösségi oldalaira (meg fogsz lepődni, mennyi minden kiderül ott), vagy ha elkéredzkedik valahova, vidd el kocsival, így rá tudsz lesni a barátaira.

Vagy, apám azt csinálta, amikor elkezdtem bulizni járni, hogy egyik haverjával utánam jött és titokban figyeltek engem. Erről amúgy akkor nem tudtam, csak évekkel később derült ki, hogy többször is utánam jött, gondolván, ha valami olyat lát, ami neki nem tetszik, akkor odajön és rám szól. Ilyen egyébként sosem történt, mindig jó kislány voltam. :)

2012. márc. 13. 11:36
 6/26 A kérdező kommentje:
11éves
2012. márc. 13. 11:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele sokat és legyél megértő.Mással nem mész semmire.Ha egyszer felnő,úgyis azt csinál,amit akar.
2012. márc. 13. 11:45
 8/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha már lecsúsztál a nevelésről, bár szerintem 11 évesen még nem túl késő, én biztos azt csinálnám, hogy elhívnám az aktuális srácot egy kis kocsikázásra, keresnék valami szakadékot és kilógatnám a csórót a szakadék felé, azzal, hogyha csak egy könycsepp is legürdül a lányom arcán miattad kis gyökér, vagy nem tartod kordában a gyíkot, ott végzed a szakadék alján.
2012. márc. 13. 11:56
 9/26 anonim ***** válasza:
Ha normálisan nevelitek fel, maga is rá fog jönni kinek a társaságát kell elkerülni. Ha meg a szerelmi csalódásoktól akarod megvédeni, akkor szólok az nem fog menni. Mindenki részese lesz. Vgay leírhatnád mit értesz rossz fiú alatt? Mert tág fogalom és mindenkinek mást jelent: nálam bűnözőket, gyilkosokat. Na és nálad?
2012. márc. 13. 11:58
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

SEMMIKÉPP ne tiltsd. Ez a legrosszabb, amit tehetsz, "hogy kislányom eltiltalak ettől-attól, mert én vagyok az apád!".

Az ilyen apukás osztálytársaim olyan irdatlan kvák voltak, hogy nemigaz. Mert csak a szülők hiszik, hogy őket nem lehet kijátszani.

Amúgy én faterom tök jó arc volt. Bármiről szívesen beszélt velem, szexről, fiúkról, és nem úgy, hogy "de te ezt sose csináld, mert nem, te 25 éves korodig maradj szűz!", hanem csak elmondta a véleményét, hogy ő milyen volt kamasznak, hogy szerinte milyenek a kamaszsrácok, hogy nem mindegyik szemét, és mi a különbség bizonyos srácokban, szóval amire akkor még kis naiv szemmel úgyse jöttem volna rá, és én örültem, mert tök lazán bármiről lehetett vele beszélni és mindig igaza volt.

Még gumit is vett nekem, mert "tudja, hogy drága, és tudja, hogy megy ez a kamaszok közt, szülőnek úgyse mondja, de inkább legyen, mint ne legyen". :D Persze, amikor adta, még nem szexeltem, csak később, egy rendes sráccal ; az első pasim elég tankönyvi példa szerint megfelelt a lányos szülőknek. :D Aranyos srác volt, és sosem bántam semmit vele, ami történt.

Úgyhogy ennyi, legyél kedves és megértő, és ne kioktasd az életről, hanem oszd meg vele a tapasztalataidat, meg a látásmódodat.

2012. márc. 13. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!