Hogy tudnám megvédeni a lányomat, a rosszfiúktól? 42 éves apuka
Én még nem vagyok apa, de ahogy egész életemben bántam a lányokkal, tuti, hogy lányom lesz majd. Ismervén magamat, óvni fogom mindentől és mindenkitől, a körmére fogok nézni majd, hogy kivel és hogyan. Nem fogom a magánéletét megkeseríteni, de ha valamelyik fiú kitol vele, azt a pokolra küldöm, annyi biztos!
23F
Na amit a 11-es mond, azokat utálom. :D És azoknak vannak r.banc lányaik. :D
Én írtam, hogy jóarc volt az apám - aki egyébként ugyanúgy fűzött minden csajt és dugta őket, szóval tudta, hogy melyik csávó milyen, és pont ezért mondta el, de nem tiltott semmitől, csak elmondta, hogy ő milyen volt, és mit művelt, hogy én is ki tudjam szűrni a különbséget.
És sosem fenyegették meg egyik palimat se, valszeg ezzel csak maguk alatt vágták volna a fát.
A lányoddal kell beszélned erről! Minél jobban súlykoldd belé,hogy a rossz fiúk milyen rosszak, az ivás, a drog, a dohányzás milyen rossz, és hogy a lányokat kihasználják és rongyként kezelik.
Ha mindenképp te szeretnéd megvédeni. Érdemes megkérni a lányodat,h nálatok legyenek,így megismerheted a fiút.
Amúgy nekem 3 pasim volt. Az első aranyos,félénknek tűnt, ő nyomult a legjobban a szexre, de anyumék nem féltek tőle,mert ugye szerény fiúcska...
Aztán a második pasim folyton nyalt anyuméknak. Ő is eléggé nyomult a szexre,de azért visszafogottabban.
És a harmadik (jelenlegi barátom), akivel elvesztettem a szüzességemet (2éve vagyunk együtt) ő volt az a tipikus rosszfiú. Mindenki azt mondta,hogy max 2 hétig fog tartani a kapcsolatunk,anyám 1 hetet mondott. ÉS értettem is a félelmüket,hisz előttem csak 1-2 hetes kapcsolatuk volt, de belém szeretett, és mondom,már 2 éve együtt voltunk. Ő is akarta persze a szexet,de nem nyomult annyira mint a másik kettő.
Ezért úgy gondolom, hogy egy apuka nem tudja megvédeni a gyermekét. Ha nem engedi el randizni,az sem megoldás,mert ha akar vele találkozni,megoldja. A legjobb,ha náluk van otthon,így gyakran bekopogtathat hozzájuk,és tudhatja,hogy nem lesz baj.:)
Én most a szexről beszéltem, de láttam, még csak 11 éves a kislány, így gondolom nem erről szól a kérdés,hanem az érzelmi csalódástól. Attól nem lehet megvédeni sajnos sehogy. A saját hibáiból fog tanulni. A legártatlanabb jófiú is megbánthatja és összetörheti a szívét.
De sok múlik a neveletetésen,az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!