Hogy tudnám megvédeni a lányomat, a rosszfiúktól? 42 éves apuka
Hát... Nekem még nincs gyerekem (még remélem pár évig nem is lesz) de egy dolgot tudok. Apámmal nem túl rózsás a kapcsolatunk, eléggé zárkózottak vagyunk egymás előtt. Velem nagypapám beszélgetett sokat ezekről a dolgokról (sajnos ő már nem mondhatja el testvéreméknek) így ez a dolog rám hárult öcsémmel kapcsolatban. Kicsit így látom a jó, és a rossz megközelítést.
Amit sokan írtak:
... Mert én vagyok az apád! (Reakció, még ha ki se mondja: Naés? Ki nem szarja le, h te d.gtad az anyám?? És csinálja tovább, ha nem előtted, akkor titokban). Az hogy az apja vagy, nem jelenti, hogy a főnöke. Úgy kell megértetned vele, mint egy egyenrangú, és nem úgy, mint egy felettes. Ha megbízik benned, jobban elfogadja amit mondassz, és ha bármi történik elmeséli. A fiúk ijesztgetése meg... csak akkor jön be, ha te vagy a keresztapa. Sokra nem mész vele. Próbálj meg közeledni hozzájuk, és sokat meg fogsz tudni róluk, ha megnyílnak előtted. Facebook sokat segít, hogy megtudd milyen is valójában. Amúgy... Nagyon tetszik, hogy legalább próbálkozol, és véleményt kérsz. Csak így tovább! (Bárcsak az én apám is látná, hogy nem tökéletes). Minden jót, sok sikert:) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!