Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok. A leendő apuka házas. Ti mit tennétek?
Leírnám a történetet. A férfi feleségének nem lehet gyereke, viszont minden álma egy baba... mikor elvette a feleségét, szerette, most viszont.. nem tudom, hogy higgyek-e neki, hogy szeret. Tudtam, hogy házas, mégis lefeküdtem vele.. "megszakítással" védekeztünk. Azt mondta bízzak benne, bíztam. Egy pozitív teszt lett a vége.
Tudom, hogy hülye voltam, hogy megtettem, de szeretem őt... Még nem tudja, hogy gyereket várok. Ha beszélgetünk, szinte már mindig azt mondja, hogy ha hozzámennék, elválna egyből a feleségétől. De nem tudom, hogy mit hihetek el ebből.
Szerintetek hogyan tovább?
22L
remélem a felesége isígy fogja fel majd, hogy jaj dejó, örül az exférjem
istenem, mennyi ilyen olcsó lány van
Nem én tettem tönkre...
Második: Én is gondoltam már rá, hogy nem olyan véletlen, hogy gyereket várok :)
Először is, hogy lehettél ilyen naiv 22 éves felnőtt nő létedre, hogy hagytad magad hülyére venni? megszakítással védekezni? b.ssza meg, lassan már egy 14 éves tini is tudja, hogy az nem védekezés. megbíztál a barátodban? pff..
én mit tennék? elvetetném a gyereket és a pasit kizárnám az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!