Miért okoz valakinek örömet, ha itt írogatja a leendő kismamáknak, hogy "nem vagy terhes"?
van itt egy nőszemély. kizárólag akkor ír, ha ezt írhatja meg. gratulálni sose gratulál.
esküszöm, szinte látom, milyen kéjes vigyorral ül a gép előtt.
a végére természetesen odaírja, hogy ő hány heteske.
ti is találkoztatok már vele? miért jó ez valakinek?
Sajnos van itt a fórumon több ilyen is..:(
De én sem értem, hogy miért fáj nekik, hogy mások boldogok...
nekem azért szerencsére jók a tapasztalataim. kivéve azt az egyet.
én próbálom mindig a racionalitást követni. és megírom, ha úgy gondolom, hogy valaki nem terhes, főleg, ha azt látom, hogy az ellenkezőjébe éli bele magát. de ugyanúgy szívből gratulálok, ha valakinek sikerül. és sokszor ismeretlenül is együtt izgulok a másikkal.
de én ezen a nőn semmi segítőkészséget nem látok. csak olyan, mintha a másikon csámcsogna, hogy "a kis hülye, reménykdeik"
Jó, lehet, hogy sokan irigykednek, vagy csak poénként irogatnak ide, de azért lássuk be, sok (jogosan)elkeseredett hölgy kérdez olyat, hogy
"Megjött a menstruációm, lement a hőm, nem volt ovulációm ebben a hónapban, nem voltam együtt a párommal, azért még van remény ugye?" (Jó persze kicsit eltúloztam, csak hogy érzékeltessem a dolgot. :-)) )
Tehát ilyen esetben jobb, ha megtudja az igazságot és nem reménykedik tovább hogy terhes, mert csak hamis illúzió lenne.Inkább arra kell bíztatni, hogy a következő ciklusában lesz esélye!
12:33 igen, ez igaz. de itt nem erről van szó.
pl. valakinek kitalál vélt problémákat, a végére odaírja, hogy ő egy eü-s kismama. de ha pl van egy kérdés, amiben tudna segíteni a "szaktudásával", oda már nem ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!