Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért okoz valakinek örömet,...

Miért okoz valakinek örömet, ha itt írogatja a leendő kismamáknak, hogy "nem vagy terhes"?

Figyelt kérdés

van itt egy nőszemély. kizárólag akkor ír, ha ezt írhatja meg. gratulálni sose gratulál.

esküszöm, szinte látom, milyen kéjes vigyorral ül a gép előtt.

a végére természetesen odaírja, hogy ő hány heteske.

ti is találkoztatok már vele? miért jó ez valakinek?

2010. ápr. 16. 12:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

Lehet hogy már kivan az az illető a sok kérdéstől, amiben sokszor a kérdező is tudja,h. nem terhes, mert megjött neki, mert védekeztek, mert a tesztje negatív, mégis felteszi a kérdést.Engem is nagyon bosszantanak ezek a kérdések, de nem válaszolok rájuk.Vagy pedig finoman.Nem akarom ezeket a "rosszindulatú" válaszolókat védeni, de lehet néha jobb 1-2 emberkének a tudatára adni,egyértelműen, h. nem babás.

Szép napot!

2010. ápr. 16. 13:00
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Ez az illető már nagy vitát szított hónapokkal ezelőtt ezen az oldalon és akkor elég durván ki is lett közösítve, meg is lett nevezve akkor nem is írogatott de most visszajött és nem tanult abból a háborúból semmit! Én is tudom kiről van szó és szerintem akkor is és most is elég nyers stílusban nagyon durván osztja az igét. Én már több hónapja itt vagyok ezen az oldalon azért hogy segítsek és akinek sikerül azzal együtt örüljek de sajnos a magyar mentalitás ilyen, sokan azt élvezik ha a másikat bánthatják, piszkálhatják, hülyének nézhetik! Sok emberből hiányzik az emberség sajnos!
2010. ápr. 16. 13:01
 13/26 A kérdező kommentje:

konkrétan nem akartam megnevezni, kiről van szó. igen én is emlékszem arra a vitára. "Miért van itt olyan sok meddő nő, akik maguk sem tudnak teherbe esni, de mégis a kérdésekre osztják az észt akár a többi sorstársuknak, akár kismamáknak?" erre gondoltál te is, ugye? ő tette föl a kérdést.

most már visszafogja magát a stílusa már nem mindig nyers. meg odaírja a végére, hogy "azért megy a drukk" de egy nagy fenéket megy. pontosabban lehet, hogy drukkol, de azért, hogy ne sikerüljön a másiknak.

ja! én megtaláltam a toplistán: 0%-os értékeléseket ad átlagban. ez is azt hiszem mindent elárul, hogy milyen jóindulatú

2010. ápr. 16. 13:13
 14/26 A kérdező kommentje:
ja! bocs, rosszul fogalmaztam. szóval nem nem akartam megnevezni, hanem nem is fogom. tiszteletben tartom a jogait az anonimitáshoz.
2010. ápr. 16. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen kedves Kérdező, arra a kérdésre gondoltam. Az volt anno és még jó pár kérdés másoktól az illető miatt. Tény és való azóta kicsit visszfogta magát.
2010. ápr. 16. 14:01
 16/26 anonim ***** válasza:

Off belinkelné vki ezt a kérdést mert nem is láttam még.

Köszönöm.

2010. ápr. 19. 07:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Hogy hogy meg lett nevezve,honnan tudjátok hogy kiről van szó?
2010. ápr. 19. 12:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ehhez csak, annyit fűznék hozzá - nem rég vagyok az oldal olvasója- , hogy a pozitív kijelentésekkel is vigyázni kellene, valamint a gratulációkkal. Ugyanis, ahogy itt olvasgatok, mindenki eszméletlen tesztelget, meg vágyakozik, és arra nem gondolva, hogy valaki azért tett fel kérdést, mert esetleg megijedt, és nem akar (még/akkor) gyereket. De itt néha szabályosan belebeszélik az emberbe, ha már valami kis jel is van, ami persze utalhat másra is.. Ezzel senkit nem akarok megbántani, de tapasztalom. Tehát tényleg az a legjobb, ha mindenki egyenes és racionális.
2010. ápr. 19. 12:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát igen!!Senki nem tudja ki az irója minden egyes sornak!!Én nagyon sokszor kapok hasznos választ,igaz kaptam már össze emberrel itt,de ez előfordul hisz közösségi oldal.
2010. ápr. 19. 14:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Rá gondoltál? Tele van az oldal vele és a róla szóló véleményekkel...:

Őt meg mi lelte? Miért próbálkozik lehúzni a teherbe esni vágyókat?

Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Teherbeesés

2010. ápr. 19. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!