Miért okoz valakinek örömet, ha itt írogatja a leendő kismamáknak, hogy "nem vagy terhes"?
van itt egy nőszemély. kizárólag akkor ír, ha ezt írhatja meg. gratulálni sose gratulál.
esküszöm, szinte látom, milyen kéjes vigyorral ül a gép előtt.
a végére természetesen odaírja, hogy ő hány heteske.
ti is találkoztatok már vele? miért jó ez valakinek?
Lehet hogy már kivan az az illető a sok kérdéstől, amiben sokszor a kérdező is tudja,h. nem terhes, mert megjött neki, mert védekeztek, mert a tesztje negatív, mégis felteszi a kérdést.Engem is nagyon bosszantanak ezek a kérdések, de nem válaszolok rájuk.Vagy pedig finoman.Nem akarom ezeket a "rosszindulatú" válaszolókat védeni, de lehet néha jobb 1-2 emberkének a tudatára adni,egyértelműen, h. nem babás.
Szép napot!
konkrétan nem akartam megnevezni, kiről van szó. igen én is emlékszem arra a vitára. "Miért van itt olyan sok meddő nő, akik maguk sem tudnak teherbe esni, de mégis a kérdésekre osztják az észt akár a többi sorstársuknak, akár kismamáknak?" erre gondoltál te is, ugye? ő tette föl a kérdést.
most már visszafogja magát a stílusa már nem mindig nyers. meg odaírja a végére, hogy "azért megy a drukk" de egy nagy fenéket megy. pontosabban lehet, hogy drukkol, de azért, hogy ne sikerüljön a másiknak.
ja! én megtaláltam a toplistán: 0%-os értékeléseket ad átlagban. ez is azt hiszem mindent elárul, hogy milyen jóindulatú
Off belinkelné vki ezt a kérdést mert nem is láttam még.
Köszönöm.
Rá gondoltál? Tele van az oldal vele és a róla szóló véleményekkel...:
Őt meg mi lelte? Miért próbálkozik lehúzni a teherbe esni vágyókat?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Teherbeesés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!