Nincs valami tippetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nincs valami ötletetek a nyárra? 13 éves lány vagyok. Városban lakunk egy társasházban. Egy árva gyerek sincs a környéken.Testvérem sincs meg senki :( Nem lehet kimenni a szabadba mert a lakást minden oldalról utak veszik körül és kész életveszély. A netezést és a TV-t már meguntam azt csináltam egész nyáron. A szüleim reggeltől estik dolgoznak kivéve hétvégén. A rokonok nagyon messze laknak és a legközelebbi strand is 1 órára van. Szóval semmit nem lehet csinálni. Ha tudtok valamit írjatok. Előre is köszi2010. júl. 23. 11:55
11/12 anonim válasza:
szia!én is 13 éves lány vagyok.takaríts otthon,csináld meg akár az összes házimunkát,tök sok dolgot tudsz taláni.süss-főzz.sétálgass.mondtad hogy forgalmas az út meg minden,keress valamit.kézműveskedj.varj,fűzz gyöngyöt,keress a neten jó barkácsötleteket.tölts le filmeket,nézd azokat.sims,ilyesmi játékokat tölts le.írj,megadom az msn címem,beszélgethetünk napközben.igaz én nem unatkozom
12/12 anonim válasza:
Tábor,osztálytársak,bicikli Ha biciklizni mész akkor DH pálya..(gondolom arrafele is van biztos...)és ott ismerkedhetsz is pár emberrel,Ha meg összeszedted a barátnőidet akkor mennyetek strandra(busszal)
Én táborba vagyok szinte egész nyáron,amikor meg nem akkor meg vagy strandon,városba a barátnöimmel meg a háztetőre szoktunk fölmenni(ki nem találnád mennyi mindent lehet csinálni ott...)
Ennyit tudok csak mondani
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!