Sziasztok! Nincs valami ötletetek a nyárra? 13 éves lány vagyok. Városban lakunk egy társasházban. Egy árva gyerek sincs a környéken.Testvérem sincs meg senki :( Nem lehet kimenni a szabadba mert a lakást minden oldalról utak veszik körül és kész életveszély. A netezést és a TV-t már meguntam azt csináltam egész nyáron. A szüleim reggeltől estik dolgoznak kivéve hétvégén. A rokonok nagyon messze laknak és a legközelebbi strand is 1 órára van. Szóval semmit nem lehet csinálni. Ha tudtok valamit írjatok. Előre is köszi
Nemtudnál elmenni valami táborba?Vagy a rokonokhoz nyaralni? más tippem nincs :(
2010. júl. 23. 11:57
2/12 anonim válasza:
13 évesen nem tudsz kimenni az utra? Akár mekkora életveszély valahogy át lehet menni...:P és am menj parkba a barátnőiddel vagy valami olyan helyre ami neked sincs nagyon messze meg nekik sem
13/L
2010. júl. 23. 11:58
3/12 A kérdező kommentje:
Táborba már voltam a barátnőim pedig messze laknak már próbáltam őket elhívni valahova de mindig dolguk volt na persze....... Azt meg nem úgy értettem az úton át lehet menni de se biciklizni se semmit nem lehet csinálni nagyon nagy a forgalom a rokonaim meg messze laknak nem kelljen már mindent elmondani 2x
2010. júl. 23. 12:23
4/12 A kérdező kommentje:
*ne
2010. júl. 23. 12:23
5/12 anonim válasza:
Na, kicsit vegyél vissza az arcodból kislány... Van a világon könyv is, olvasss sokat, kicsit akár ismételgethetsz is, az se ártott még meg senkinek, takarítsd ki és rendezd át a szobádat. Keress neten valami jó szerepjátékot vagy tölts le valami klasszat. Csinálj valami kreatív dolgot, pl gyöngyfűzés meg ezek meg nem tudom. Én kb egész nap le tudom magam kötni a géppel ha arról van szó... De sajnállak is, rossz lehet tök egyedül 13 évesen :( Még valami kis táborozást nem tudsz nézni? Lovaglótábor vagy ilyesmi, valami olcsóbbat. Vagy aludj a barátnődnél egyik nap pl, addig se vagy egyedül.
2010. júl. 23. 12:29
6/12 anonim válasza:
fess rajzolj csinálj kreatív dolgokat,
süss főzz nagyon jó buli főleg ha a szülők haza jönnek és te már várod őket a finomságokkal :)
olvasd el a kötelezőket tudom hogy szívás de lehet hogy megtetszik az a könyv amit fel adtak olvasni.
csinálj magadnak különböző sminkeket/hajakat
ha van virágaitok gazold ki őket vagy csak szed le az elszáradt virágokat
hát így most hirtelenjébe ennyi jutott eszembe de még írok ha van valami:)
2010. júl. 23. 12:35
7/12 anonim válasza:
online filmek:)
moovie.hu[com?:D] biztos vannak filmeg amiket mindig is megakartál nézni.:)
13/L
2010. júl. 23. 13:30
8/12 anonim válasza:
Keress biciklizéshez olyan helyet, ami nyugisabb, nem forgalmasabb. Vagy görkorizz, olvass, deszkázz. Az egy órai út sincs messze, ha úszni támad kedved.
Esetleg vállalj önkéntes munkát, amivel még jól is jársz. Ha meg a bnőid nem akarnak veled találkozni, "nagy bnők" lehetnek.
2010. júl. 24. 08:59
9/12 anonim válasza:
Van kertetek?,kimehetsz oda,olvass,süss sütit(jó,ekkora melegben nem a legnagyobb ötlet...),takaríts hallgass zenét,rajzolj...stb.
2010. júl. 24. 10:33
10/12 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, én is picit unatkozom :"S
Barátnőkkel van egy kis nézeteltérésünk. De én egyik nap sütöttem egy tök egyszerű sütit, amit teljesen egyedül meg tudtam csinálni és nagyon hamar elfogyott. [link]
Van msned? Írj e-mailt és vegyél fel vagy nem tudom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!