Magas pulzusszám mennyire káros a babára? Nincs valami tippetek a csökkentésre?
Szia! Hányadik héten vagy? Mert nem mindegy..minél nagyobb a baba, annál magasabb a pulzusszámod. Ami normális. A dokiddal mindenképpen beszélj, mert ő fog igazán megnyugtatni.
Nekem is magas a pulzusom, ami ilyenkor 90 és 100 körül tök normális, de nekem is van, hogy gyakran felszökik 105 felé is. A hidegfrontoktól biztos magasabb, próbálj minél többet feküdni!!!, és hát az elengedhetetlen Magneb6 is hatásos. Ne igyál koffeines italokat, az is sokat számít, és igyál sok-sok vizet!! Nekem bejött.
Sok sikert, 38 h Km
Szia, nekem végig magas volt, 90 alatt nem is volt, de volt 140 is, se doki se védőnő nem foglalkozott vele, pedig alapos mindkettő.Bár én izgulós voltam, ezért szaladt meg néha, de alapban is 90 volt.
Egészséges nagy babám lett:-)
Nyugi nem gáz, de azárt kérdezz rá.Nekem belgyógyász mondta hogy 120-ig normális terhesség alatt.NÉha én is rosszul voltam mikor nagyon kalapált.
szia. a dokim miondta hogy terhesség alatt a 100-105-ös pulzusszám is elfogadható, de olykor még a 110 is. tehát természetes ha felmegy. szerintem nálad sem eglsz nap olyan magas, csak már rástresszeled is magadat. ha más problémád nincs, ne foglalkozz vele, ne méregesd. nekem is felugrik olykor, azt hiszem kiszakad a helyéről, főleg ha fekszem, vagy éppen ébredés előtt, de igyekszem nem fiygelni rá.
gratulálok a babához. 24 hkm
nekem is végig magas volt! Mégse volt semmi gáz! Szerintem ez a legkevesebb amiért aggódni mkéne!
Boldog baba várást!
Pihenj, amennyit csak tudsz! És ne izgulj, nekem is azt mondták, h emelkedhet, az még nem baj!
20hkm
Szia!
Nekem is az elején nagyon magas volt, még rám is tettek ilyen 24 órás mérőt, mert volt hogy 130ra felugrott, azt hittem megfulladok,rosszul is voltam, és nagyon féltettem a babát.
De most kezdi a szervezeted termelni a plusz vérmennyiséget, és ettől van, nekem kb a 20 hét körül beállt, és azóta jobb, de szokj hozzá, hogy kettőtök vérét keringeted ugyanakkora a testben! :-)
Pihenj sokat, mert az idegtől is felmegy, tudod?? :-))
Jó egészséget!
Ez ilyenkor normális, én is igy vagyok.
35 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!