Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincs valami tippetek? Faliújs...

Nincs valami tippetek? Faliújság díszítés 8. osztálynak.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy minden hónapban szoktunk kirakni a faliújságra valamit. (vagyis én inkább) Az lenne a kérésem, hogy mondjatok ötleteket, mert már lesz olyan hogy "utolsó évünk!!!" meg "hogy válasszak jó középiskolát ( és arról egy cikk) Írjatok ötleteket! Nagyon kéne.

Ezer hála.

2010. aug. 18. 11:12
 1/7 anonim válasza:
Mi év végén babatablót készítettünk, az mindig nagy siker volt, meg kint volt még az adott hónapban egy évszakos vers, egy naptár, és események listája, és évszakonként kidekoráltuk. (Kivágott falevelek stb...)
2010. aug. 18. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi az a babatabló?
2010. aug. 18. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Babatabló: Nálunk is van ilyesmi...Arra a "táblaféleségre" [bocs, nem jut eszembe a neve] vannak felragasztva a gyerekkora képek, az alatt pedig ráírva az illettő neve. Nálunk ilyenkor az osztályfőnököket is kiteszik :) Mindig nagyon sokan nézegetik :D
2010. aug. 18. 12:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, igen. Nézegettem ilyeneket a neten. Ez búcsúzásképpen nagyon jó lesz. Ilyent a mi iskolánkban még soha senki nem csinált. Mindig szekálnak minket, hogy ez a legjobb osztály. Most megmutatjuk.! Köszi szépen!!!<3

Jöhetnek még ötletek!!!

2010. aug. 18. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Legjobb helyett legrosszabb.***

Bocs, túl élénk a fantáziám xD

2010. aug. 18. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is mindig azt mondták, hogy mi vagyunk a legrosszabb osztály. Mindenkinek ezt mondják, direkt szivatásból... Érdekes, hogy általánosban is meg középsuliban is a miénk volt a legrosszabb?!? Na ne már!!
2010. aug. 20. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de találtam egy cikket:

[link]

A második kérdésedre az a válaszom, hogy : ne kapkodd el a választást! Én még 2 hónappal a jelentkezés előtt sem tudtam, hogy milyen iskolát válasszak, csak abban voltam biztos, hogy gimnáziumban szeretnék továbbtanulni. Egyik délután a város szervezett egy amolyan pályaválasztási tanácsadót. Különböző középiskolákból jöttek tanárok, igazgatók bemutatni az adott iskolát. Nem sok kedvem volt elmenni, de gondoltam majd elhülyéskedünk a barátaimmal. Mostmár örülök, hogy elmentem, mert itt "ismertem" meg azt az iskolát, ahová ősztől járni fogok:) Szóval, nem baj, ha még nem tudod, hová jelentkezz, idővel az is eldől majd!:)

2010. aug. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!