Nincs valami tippetek? Faliújság díszítés 8. osztálynak.
Az a helyzet, hogy minden hónapban szoktunk kirakni a faliújságra valamit. (vagyis én inkább) Az lenne a kérésem, hogy mondjatok ötleteket, mert már lesz olyan hogy "utolsó évünk!!!" meg "hogy válasszak jó középiskolát ( és arról egy cikk) Írjatok ötleteket! Nagyon kéne.
Ezer hála.
Igen, igen. Nézegettem ilyeneket a neten. Ez búcsúzásképpen nagyon jó lesz. Ilyent a mi iskolánkban még soha senki nem csinált. Mindig szekálnak minket, hogy ez a legjobb osztály. Most megmutatjuk.! Köszi szépen!!!<3
Jöhetnek még ötletek!!!
Legjobb helyett legrosszabb.***
Bocs, túl élénk a fantáziám xD
Az első kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de találtam egy cikket:
A második kérdésedre az a válaszom, hogy : ne kapkodd el a választást! Én még 2 hónappal a jelentkezés előtt sem tudtam, hogy milyen iskolát válasszak, csak abban voltam biztos, hogy gimnáziumban szeretnék továbbtanulni. Egyik délután a város szervezett egy amolyan pályaválasztási tanácsadót. Különböző középiskolákból jöttek tanárok, igazgatók bemutatni az adott iskolát. Nem sok kedvem volt elmenni, de gondoltam majd elhülyéskedünk a barátaimmal. Mostmár örülök, hogy elmentem, mert itt "ismertem" meg azt az iskolát, ahová ősztől járni fogok:) Szóval, nem baj, ha még nem tudod, hová jelentkezz, idővel az is eldől majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!