Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiam cigizésen kaptam,...

12 éves fiam cigizésen kaptam, mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok. 12 éves lesz a fiam, csikkeket találtam bent a lakásban, a kuka melett. Eddig tagadta. De ma megnézem a táskáját, és dohány maradványokat láttam. Kérdőre vontam, nem tagadta, heti 1 szállhat elsziv

😪😪😪😪 Mit tegyek? Azt mondja tetszik neki a füst,. ÉN dohányzom, de kint az udvaron. Vegyek elektromos e cigit neki

🤪😠 Persze, neked fogok venni. Leszidtam, beszélgetünk, de ez nem ők. Haverok, osztálytársak. Egyedül nevelem 10 éve. Mit csináljak? Köszönöm szépen, aki tanácsot tud adni. Van aki azt mondta szivjon el 3 szálat egyben, megundorodik tőle. Tanácstalan vagyok.

2019. nov. 30. 20:39
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
(:
szept. 27. 21:59
 32/32 anonim ***** válasza:

A kérdés már nagyon-nagyon régi. Azóta mik a fejlemények?

Megismerkedtél-e újabb párkapcsolatra alkalmas személlyel Kérdező? Gyermek apukájával mi újság van? Tartjátok a kapcsolatot?

Én a dohányzást 2013. június 21.-én abbahagytam. Azóta nem gyújtottam rá. Túl drága, luxus "szórakozás"-nak tartom.

szept. 28. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!