Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy kamasz, aki kitűnő tanuló egy nagyon jó gimnáziumban, soha nem ír leckét és sokszor telefonozik órákon?
A véleményem, hogy szerencsés vagy, mert jól fog az agyad. Viszont egy kis kötelesség tudatot nem ártana tanulnod és a lecke írás erre kiváló.
Egyébként itt főleg felnőtt emberek válaszolnak akik előtt nem dicsekvés a kitűnő bizi, ugyanis a felnőtt életben senki le sem tojja a középiskolában elért eredményeket.
Hogy egyetemen kegyetlenül meg fogod szívni.
Megyei első suliba jártam, csak 4,6-4,8 átlaggal ( fránya tesi 😂, és ének) bár nem telefonoztam, az ilyeneket nàlunk szigorúan vették, de leveleztem, a füzetbe rejtve rejtvényeztem, olvastam..
Beadandók kisujjbóp kirázósak voltak
Kínlódtam egyetemen.
Soha nem tanultam meg rendesen tanulni.
Oda pedig kell.
Minden vizsga olyan, mint egy érettségi, annyi különbséggel, hogy a tananyag 1/3-átadják le, ami ahhoz elég, hogy megértsd.
Csúsztam 1-2 félévet, mire belerázódtam.
Később munkahelyen előnyöm származott belőle, pikk-pakk tanulok most 15 évvel később is, viszont ahhoz, hogy állásinterjúra hívjanak kevés, hogy èn zudom, hogy hyorsan tanulok.
Az a tapasztalatom (és nem a véleményem), hogy csúnyán pofára fogsz esni.
Én is tanítok hasonlókar, nekik aztán senki ne mondja, hogy tanulni kell, megy anélkül is. Egy ideig, és sose veszik észre időben a határt. Meg az én "elitgimiseim" közt is van egy-kettő évente, aki kimarad az egyetemről, mert semmi szorgalma nincs, nulla kotelességtudattal és alázattal rendelkezik, csak az arca van, hogy nekem is is megy, megtehetem. Hát, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!