Hogy sikerülne elérnem ezt a célt? Egészséges még ez a versenyszellem?
12/L
Na,jár az osztályba egy lány,akivel nagy vetélytársak vagyunk tanulás terén.Őt mindenhova küldik versenyre irodalomból,(kedvenc tárgyam...) mindig mindenre ötöst kap,kitűnő tanuló,akármit kezd el,mindig jó lesz,vagy 1-2 hiba van benne...én meg...hát...Sose voltam kitűnő,előző sulim rémálom volt,soha sem voltam egy versenyen sem,amit megértek órákon az egyenlő a nullával (előző sulinak köszönhetően....>.<),plusz még szemüveges is vagyok...ezért megfogadtam,hogy akármibe is fog kerülni,megpróbálom magamat felhúzni kitűnő szintre.És bevallom,irigykedem rá,mert mindene megvan,amit kiejt a száján megkapja.Egyszóval ki van nyalva a s___e.
De nekem mintha semmi se sikerülne;pedig nagyon hajtok,és szerintem annál nincs rosszabb,mintha az ember kemény munkája kárba vész...:( Szóval,mit javasoltok?Hogy tanuljak?Egyáltalán lehetséges,hogy ilyen jó legyek?Légyszíves,segítsetek.
Kedves 1.,a plusz szemüveges részt azért írtam bele,mert valamiért azért (is) fúj rám...
Kedves 2. ...sajnos olyan sok mindent nem t'ok csinálni,max. rajzolni és kockulni....sajnos.
Jöhetnek még válaszok!O:-)
Hááát az a baj, hogyha előző sulidban se voltál kitűnő már nehéz lesz felgyúrni... Én most hetedikes vagyok, előző két évben magamhoz képest tojtam a tanulásra, épp hogy 4,5 feletti átlagom volt... Idén hajtok mint a hülye, napi 2 órát is tanulok, még sincs meg az a 'csakötös' mint általánosban... Szóval kihagytál egy részt, és ha jobban is közdesz, mint az a csaj, akkor is elég nehéz lesz felhozni magad, DE ha sikerül eszméletlen jó érzés lesz... Mellesleg valószínűleg szüleid is értékelni fogják, ha többet tanulsz, neked is kinyalják a khm... szóval értedna.:D De ne búsúlj, mert mondtam, hogy menni fog, de még valami: mióta kezdtél el teperni? mert év közben nem szerencsés, de ettől függetlenül érdemes, mert jövőre sok dolgot tudni fogsz az idén tanultakból következtetve. sok sikert!;D
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!