Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők mit szólnátok ha a...

Szülők mit szólnátok ha a fiatok lányként szeretne élni?

Figyelt kérdés

Mondjuk 14-17 éves fiúról legyen szó.

Mit szólnátok ahhoz ha lánynak akarna öltözni? Otthon szeretne lányos ruhában lenni, harisnyában, vagy kisminkelni magát. Esetleg egy idő után felhozná hogy mikor legközelebb családi kirándulásra mentek lányként jöjjön.

És ahhoz mit szólnátok ha konkrétan transznemű lenne és lány szeretne lenni?

2019. okt. 24. 14:43
1 2 3 4 5
 41/42 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Szia!

Ameddig úgy érzed, hogy ezt nem tudod megtenni, addig nagyon sok kitartást és erőt kívánok neked.

A család reakcióihoz csak annyit, hogy nagyon máshogy állnak hozzá az emberek ehhez ha, "csak" elméleti szinten, egy ismeretlenről van szó, mintha egy közeli hozzátartozóról.

A párkeresés, nos az nagy dilemma nekem is, 10 hónapja vagyok hormonon de még mindig inkább Shrek vagyok mint Fiona :) így párt találni, aki ebben az igencsak átmeneti állapotban is elfogadna nagyon nehéz, de feladni nem éri meg.

Niki

2021. febr. 12. 20:55
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Koszi szépen Niki a bíztatást!

Pusziii érte!!!! :))

2021. febr. 12. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!