Mennyi otthon a zsebpénz? Anyukák is írhatnak.
Nálunk nincsen.
Egy ideig nagyon zavart a dolog, mert körülöttem sokan kaptak... és csak szórták a pénzt. Most már egyáltalán nem érdekel, és nem is zavar. Megértem Anyuékat.
Ha szeretnék valamit, elmondom nekik. Ha úgy gondolják, hogy nem fölösleges, nem méregdrága... (pl. egyruha, vagy valami bizsu) akkor adnak rá pénzt. Persze nem úgy, hogy minden nap veszek valamit.
Másik szempont, akkor kapom meg, ha jól tanulok.!
Az utóbbi időben én is segítek a családi vállakozásban, és onnan kapok egy kis pénzt ("munkadíjat:D"). Így tudok magamnak spórolni...
Ajándékozgatás.... :D.. Ballagásra kaptam egy fényképezőgépet. Nem a legolcsóbbat.. mert komolyabban szeretnék vele foglalkozni.. Ezt úgy kaptam, hogy szülinapi-karácsonyi pénzt összedobtuk + családtól még amit ballagásomra kaptam.
Hát. Nálunk ezek vannak :D... Elnézést, hogy hosszú lett! :D
15/L
Semmi gond, jó, hogy Te írtál. : )
Sok sikert a fényképezéses munkáidhoz :)
Nem kapok zsebpénzt... volt, hogy egyik húsvéton kb 3000FT-t kaptam, kb 5 nagymamához mentem... :S
Nem csoda hogy majdnem mindenből a legszarabbat kapom... :S
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!