Mennyi otthon a zsebpénz? Anyukák is írhatnak.
Figyelt kérdés
Mikor kapod? Mennyit?2010. júl. 16. 19:48
32/53 A kérdező kommentje:
basszus.vegyélmár.fel.msnre...xD
2010. júl. 18. 22:09
33/53 anonim válasza:
Nekem nincs, de ha kell vmire esettől függően megkapom amennyi kell.
34/53 anonim válasza:
Nem kap hetente zsebpénzt. Amire szüksége van azt elmondja és ha úgy gondolom reális a kérése akkor kap rá pénzt. Így nincs az, hogy nem tudom mennyi pénzzel jár és mire költi, meg amúgy sem attól tanul meg takarékoskodni ha a szülei pénzét költi, amiért semmit nem dolgozott.
35/53 anonim válasza:
ÉN CSAK A MAMÁMTPL KAPOK 500FT KET :d
36/53 anonim válasza:
Én sosem kaptam. Örültem ha a napi étel megvolt és ha meleg volt otthon. Eszembe se jutott hogy nekem heti/havi zsebpénz járna. Miért? Megdolgoztam érte? Az a heti egyszeri takarítás, kapálás, boltba menés és egyéb dolgok természetesek voltak, hisz én is abban a házban lakom, eszek a kertben termett és a boltból hozott dolgokból.
Mert jól tanultam, kitűnő voltam? Ballagásra, konfirmálásra semmire nem kaptam soha se pénzt se ajándékot, mert nem jár. Ha szükségem volt valamire, de tényleg nagyon-nagyon szerettem volna, akkor arra kaptam pénzt és annyi.
20/L
37/53 A kérdező kommentje:
Hát az első résszel egyetértek. De hogy se ballagásra, se konfirmálásra? O.o
Én idén fogok konfirmálni. :)
2010. júl. 21. 19:02
38/53 anonim válasza:
14:25 - en special minden iskolai dologra kapok penzt, es amit leirtal az durva. Szerintem igenis jar. Akkor masok miert adnak a tanevban elert 75db ötöser 5 ezret? Eleg fura......
39/53 anonim válasza:
elozo... Javitom: minden otosert ot ezret
40/53 anonim válasza:
Én nem kapok semmit és tesóim se. Viszont megkapjuk a szeretetet és a törődést, 3-an vagyunk lányok tesók. Mi úgy kapunk h nem pénzt hanem hasznos dolgokat amiket megbeszélünk. Most pl. medencét csináltattunk. Egy évbe egyszer elmegyünk nyaralni, és itthon megvan a családi béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!