Mennyi otthon a zsebpénz? Anyukák is írhatnak.
Nálunk először úgy volt, hogy heti 1000 de nem bírták, szal abbamaradt.
Most az előző évi sz@r teljesítményem(nem vagyok rá büszke....) miatt rávettem őket arra, hogy az 5-ösökért adjanak pénzt.
És ez nálunk tantárgyfüggő, angolból ahol kb minden héten min 2 5-öst kapok ott 200ft, de fizikából ezrest kapok érte, verseny országos dobogós helyezés 10.000, szal ien arányok:D(megsúgom, hogy nagyon erősen motíválja a gyereket;))
08:49-es
szerintem ez így tök jó. :)
És hát én nem vagyok olyan szerencsés, hogy versenyekért 10.000Ft.
nálunk a versenyek már megszoktottak .:"S
fürdőbelépő...
hát én az 1000 Ft-ból itthon 3x elmennék strandra. :)
300Ft itteni kártyával nálunk a belépő. Amúgy pedig a gyerek 500Ft. Szerintem nem vészes. És nálunk tök jó strand van - úgy gondolom.
Hetente 1000-2000ft.Ha megyek valahova,vagy szeretnék valamit venni akkor kapok még.
14/L
Én havi 3 ezret meg ha még kérek, akkor kapok. Iskola időben pedig heti 1500 kajapénz. Szal nem ilyen menza, hanem én döntöm el mit veszek vagy h egyáltalán veszek-e vmit.
17/L
hetente ezer,de ha kell valami kapok rá.
13/L
Én nemigazán kaptam zsebpénzt.
Egy darabig úgy volt,hogy apum ad havi 2000-3000ft-ot,de egy idő után annyiba is maradt..
Ha pénzre volt szükségem kértem tőle :)
Havi 10E ft.De ebből veszek szinte mindent: suliba kaját,telefon feltöltés..Erre nem kapok külön pénzt.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!