Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek van azzal valami...

Szerintetek van azzal valami baj, ha 2 lányunokatestvér (9 és 11 évesek) néha együtt fürdenek?

Figyelt kérdés
Igazából rólam meg unokahúgomról van szó. Persze azóta már eltelt amúgy 5 év, csak eszembe jutott most ez valahogy.

2019. aug. 3. 02:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Unokatesommal minden évben együtt nyaraltunk nagymamánknál, és mindig együtt furodtunk úgy 12 éves korunkig. Igaz, köztünk csak 2 hónap a korkülönbség. De nem, szerintem nem gáz ennyi idősen.
2019. aug. 3. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10.5 éves lányom simán együtt fürdik a 10.5 éves unokatesójával, amikor egymásnál alszanak. Szerintem nem gáz. Amíg nekik nem kellemetlen, addig oké.
2019. aug. 3. 20:59
 13/15 anonim válasza:
Ha titeket nem zavart és szívesen fürödtetek együtt, akkor nem hiszem, hogy baj. Én régebben minden nap együtt fürödtem az öcsémmel lány létemre. Nem mondanám azt, hogy zavart, jól elhülyéskedtünk mi is, de tény, hogy jobb lett volna külön tisztálkodni, csak mi sajnos erre rá is voltunk szorulva az anyagi helyzetünk miatt. Aztán, mikor már elkezdtem kamaszodni, akkor érthető módon már eléggé zavart, de csak úgy tudtuk megoldani sajnos, hogy én egy ilyen nagyobb lavórban fürödtem, öcsém meg a kádban, viszont ugyanúgy egyszerre fürödtünk a fürdőszobában, hogy spóroljunk az árammal, de legalább nem kellett egykádban fürdödnünk.
2019. aug. 4. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is amondó vagyok, nincs ebben semmi gáz.

Nudista, naturalista strandon még többen együtt pancsolnak, sőt, szinte mindent ruhátlanul csinálnak. Ott sincs evvel probléma, pedig különböző korosztályúak együtt teszik mindezt. (onnan nagyon hamar kitessékelik, azt aki másképp gondolkodik, netán hátsó szándékkal megy oda)

Kiskamaszon, mi baráti társaságban együtt jártunk strandra, fiúk, lányok vegyesen. Voltak köztünk testvérpárok, unokatesók is. Mi sem ekkor kezdtük, kiskorunk óta együtt nőttünk. Kisgyerek korban nemtől függetlenül nem zavart minket a meztelenség. Kiskamasz korban már elvárták tőlünk, hogy a fiúk és a lányok külön legyenek öltözéskor, fürdéskor. Strandlásnál viszont, ha nem is pucéran, de fürdőruhában voltunk. Nem volt tabu egymáshoz érni sem. Mégsem élt vissza evvel senki. Később, 16-19 évesen viszont ismét visszatértünk a teljes lazaságra. Nudista strand, esti ruhátlan Balatoni pancsolás. Érdekes módon, ez inkább volt természetes számunkra, mint szexuális irányú tevékenység. A legtöbben, felnőtten máig barátok vagyunk. Egy-kettő házaspár is kialakult a csapatból, de a szoros barátságon kívül, semmi közelebbi nincs köztünk.

Sem nejem, sem az én családunkban nem volt tabu a meztelenség, most sem az. Itt nem direkt pucérkodásra kell gondolni (netán magamutogató vagy pedofil dolgokra), csupán olykor megesik itthon, hogy látjuk egymást ruhátlanul, öltözés közben. Mi is, és gyerekeink koruknak megfelelően, mindig fel lettek világosítva. Egészséges életet élnek mind. (nemrég tudtuk meg nagylányomtól és férjétől, hogy nemsokára nagyszülők leszünk)

Halkan jegyezném meg, hiszen ez nem statisztikai és nem tudományos megállapítás, csupán a sajátom: Barátaim, ismerőseim, korombéli rokonaim közül általában azoknak van rendezett párkapcsolata, házassága, családja, akik hasonlóan kellemes, rugalmas, élettel teli gyerekkort éltek meg. Akik merevek, sok tabuval rendelkeznek, szigor és fegyelem mellett nőttek fel, közülük a legtöbben egyedül élnek, sokan megkeseredve. Akik nem tudtak kapcsolatot teremteni gyerekkorban, akár azonos, akár ellenkező neműekkel, azok felnőtten is nehezen létesítenek . :-(

47F

2019. aug. 4. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
hát mi unokatesómmal szoktunk együtt zuhanyozni pl edzés, meccs után, meg simán levetkőzünk egymás előtt. 16f és 17f vagyunk. kádban meztelenül nem lennék vele xdxdxd de olyan volt már , hogy haverjaimmal fürdőgatyába egy kádban baromkodtunk. most sztem ebben nincs semmi
2019. aug. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!