Szerintetek van azzal valami baj, ha 2 lányunokatestvér (9 és 11 évesek) néha együtt fürdenek?
Vagyis kicsit hülyén tettem ki a kérdést, mert előtte is fürődtünk már együtt egy párszor, nem csak 9 és 11 évesen. 5 és 7 évesek voltunk, mikor először fürödtünk úgy együtt, hogy nem ügyelt ránk senki. Aztán 10 éves korában unokahúgom elkezdett szégyenlősködni és akkor már érthető módon nem fürödtünk együtt.
És lehet nem a kamaszokhoz kellett volna tennem a kérdést, hanem inkább a kisgyerekekhez, vagy a családi kapcsolatok kategóriába. Ha rossz helyre tettem akkor elnézést.
Miert gondolod h gaz?
Ettol nm serul egy gyerek, vagy lesz homosexualis...
Én ilyen korú gyerekeket már nem fürdetnék együtt, akármilyen neműek.
Van, ahol szokás, tudom, de nekem furcsa.
Én nem érzem bajnak, sem gáznak, hisz nem csináltunk semmi rosszat. Hülyéskedtünk, fröcsköltük egymást vízzel, meg ahogy te is írtad 4-es, megnéztük ki meddig bírja a víz alatt, meg ilyesmik. Azért fejen nem álltunk! :D
De akik furcsának érzik, azoktól kérdem(mindenféle rosszindulat nélkül), hogy ti miért találjátok furcsának? Hisz tényleg nem csináltunk rosszat.
A tisztálkodás szerintem intim dolog, és ez már lassan az a kor, ami számít.
Amúgy nem szólok bele más dolgába, csak a kérdésre feleltem.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem értem miért kell a 64%-ost lepontozni. Itt most nincs hasznos vagy nem hasznos válasz. Max. azokat, akik beszólnak, azokat lepontozhatjátok, de akik normálisan válaszoltak a kérdésre azokat minek le vagy felpontozni? Bár tudom, hiába beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!