Reborn babát szülinapra?
Sziasztok!
Lányom jövő hónapban lesz 16 éves, megkérdeztem tőle hogy mit szeretne születésnapjára. Ő azt válaszolta hogy egy reborn babát (élethűen festett, súlyozott baba ami hasonlít egy igazi babára). Elkezdett mesélni róla hogy akkor a zsebpénzéből vehetne neki ruhákat, babakocsit, egyéb dolgokat, és hogy ez Amerikában el terjedt és mennyire jó. Ki mehetne vele az utcára sétálni, boltba, és elkezdhetne vele egy youtube csatornát ebben a témában.
Én hajlok rá hogy kaphasson egyet, de a férjem teljesen el zárkózik ez elől, azt mondja szerinte ez beteges.
Arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok erről.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ha egy felnőtt férfi apró ólomkatonákat fest, repülőgépmodelleket ragaszt, modell vasúttal játszik, szerepjátékozik, vagy órákat játszik lövöldözős játékkal a számítógépen, az ugye nem beteges, hanem hű de jó hobbyja van. Ha egy felnőtt nő vagy egy kamasz lány egy élethű babával szeretne játszani, hobby szinten, azért, hogy pl. videózhassa, az meg beteges? Pedig minden esetben játékról van szó. Ha szalvétát szeretne gyűjteni vagy gipsz figurákat festeni, vagy felépíteni az országházat gyufaszálakból, azt senki sem találná furcsának, pedig annak sincs értelme, egyszerűen szórakozás, időtöltés.
Kérdező, egyáltalán nem beteges a lányodtól, hogy ezt szeretné. Ez egy hobby, érdeklődés, divat, semmi rossz vagy beteges sincs benne. Maximum az ára szabhat határt, és az, hogy esetleg múló szeszélyről van szó, tehát kiadtok egy csomó pénzt és hamar megunja.
30 vagyok es en is cukinak tartom. :D amugy van gyerekem..
Gondolom a YouTube miatt szeretne.. Hat ha van pénz rá... Lehet megvennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!