Reborn babát szülinapra?
Sziasztok!
Lányom jövő hónapban lesz 16 éves, megkérdeztem tőle hogy mit szeretne születésnapjára. Ő azt válaszolta hogy egy reborn babát (élethűen festett, súlyozott baba ami hasonlít egy igazi babára). Elkezdett mesélni róla hogy akkor a zsebpénzéből vehetne neki ruhákat, babakocsit, egyéb dolgokat, és hogy ez Amerikában el terjedt és mennyire jó. Ki mehetne vele az utcára sétálni, boltba, és elkezdhetne vele egy youtube csatornát ebben a témában.
Én hajlok rá hogy kaphasson egyet, de a férjem teljesen el zárkózik ez elől, azt mondja szerinte ez beteges.
Arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok erről.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Bizony beteg, 16 éves lányról beszélünk, nem 6-7 évesről.
Fordulj vele szakemberhez, minél előbb!
A húgom 14 éves. Szintén ilyet kért szülinapjára (nem vettek neki a szüleink mert rohadtdrága) "Bennfentesként" elmondom nektek, hogy egy 14-16 éves lánynak nem játszani kell a játékbaba. A húgom elalvás előtt vagy evés közben random youtube videókat néz. Régebben slime őrület volt, akkor az kellett neki mert azt látta a videókban. Utána ilyen házi készítésű élethű babaház videókat nézett, utána ilyen reborn babásat. 16 évesen még simán ott van, hogy komolyan gondolja, hogy csinálna róla youtube videókat mint azok akiktől látta ezt, csupán szórakozás végett. Én csak azért nem venném meg a helyedben mert nem egy komoly hobbi. Ez is hamar le fog csengeni és nem éppen pénztárcabarát
19/l
Láttam már ilyen babát. Gyönyörű, élethű és nagyon drága. Két gondolat jutott eszembe.
1. A lányod nagyon szeretné már gyakorolni az anyaságot.
2. A lányod mentálisan beteg, súlyosan szeretet hiányos és ezzel a kis játékkal kompenzálná. Ő is szeretgetné és bemesélné magának, hogy a baba is szereti őt.
Rákerestem, tényleg tele a youtube ezzel. Babaszobát meg anyámkínját vásárolnak össze hozzá a tinilányok. Lehet amerikában ez nem pénz érte, de itthon ez marhadrága játék.
Annyira babát akarna a tinihugom megvenném neki azt a nálunk is kapható játékbabát, azt örüljön annak. De gondolom az úgyse kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!