Adidas parfüm és kispárna a képünkkel. Szerintetek elég ez 20 szülinapra?
én tőle mindig nagyobb ajándékokat kapok. nem várom el de megveszi. ő már dolgozik egyébként.
Teljesen tanácstalan vagyok mit vegyek neki. ékszert nem nagyon hord. Hobbija a foci.
Ne haragudj, de szerintem béna az ajándék, én húznám a szám, ha ilyet kapnék, tucatajándék és porfogó, nincs benne kreativitás.
Gondolkozz el jobbam, nincs-e valami, amire vágyik, valami különleges, de nem drága dolog. Ha pedig te készíted az ajándékot, azzal nem lőhetsz mellé.
Mivel 20. szülinap, és kevés a pénz, inkább vidd el valami szép helyre randizni, piknikezni.
Mellé egy apró, de mély jelentésű ajándék, süti/torta, és megvagy. :)
Valahol igazat adok az előzőnek.
Nincs barátnőm, csak tetszik egy lány, és legalább két ötletem van így kapásból, hogy mit vennék neki - már persze ha adnánk egymásnak szülinapi ajándékot, de nem olyan a viszony. Egyik sem kerülne 5e Ft-nál többe.
Gondolkodj el, mit emlegetett mostanában? Ne csak tárgyakra fókuszálj, lehet ez színházjegy is amit adsz. Persze lehet az a parfüm is, ha nagyon feni már a fogát régóta, tehát nem magával azzal van baj, hogy egy parfümöt adsz.
Az már nem az igazi, ha kínból veszed neki.
A fényképes kispárnától én személy szerint falnak mennék. Akkor már inkább egy igényes keretbe rakd bele a képet.
De ez én vagyok.
Te ismered a barátodat, neked kellene, hogy ötleteid támadjanak.
Tanulság: ha valami eszedbe jut, akkor azt írd fel egy listára rögtön. Ha pedig valamit meglátsz, hogy "jaj, de jó lenne neki", akkor azt ott vedd meg, mert az alkalomkor csak elő kell húznia fiókból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!