Lehet én vagyok lemaradva, de az általános jelenség, hogy alsós, negyedikes gyerekek "együttjárnak"?
Az elsős kislányom meséli, hogy van egy negyedikes, szóval 10 éves "pár", akik együttjárnak. Ölelgetik egymást, simogatják, kézenfogva sétálnak, a kislány a fiú ölébe ül?!?!?
Ti hallottatok hasonló sztorit? Szerintetek ez alsóban normális jelenség?
Nem aprózzák el :o
Fiam másodikos, de ha nagyon csinos vagy "szexi" egy kislány, lány, nő, bizony jól megnézi. Nem, még nem szerelmes, és nem fogja egy lány kezét sem :D :D úgy látom, mint haverral játszogat a lányokkal. Van egy majdnem fiú kategóriájú lány az osztályban. Aranyos, kedves, vele lehet katonásat is játszani :D :D ezért is szeret vele lenni :D
Kilenc éves kisfiú jött hozzám zokogva a délutáni foglalkozásra, mert "most ment tönkre az életem". A többi gyerektől tudtam meg, hogy szerelmi bánat miatt bőg.
Hát nehéz volt empatikusan viselkednem. Kezébe nyomtam egy zsebkendőt, és hozzáláttunk a hosszú-rövid hangok megkülönböztetéséhez.
14, aha, én is így indultam szülőire, hogy valamelyik Orsós... de nem. Két csodás, fehér, magyar gyerek d.gott a tesiöltözőben délután.
Utolsó, te meg jó nagy bunkó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!