Iskola átiratás ügyében segítene valaki? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Van két lányom az egyikük 4-es a másik pedig 8-os lesz.Át szeretném iratni őket a Bálint Mártonba.Küldtem emailt ezzel kapcsolatban az igazgatónak de nem válaszolt.Felhívtam, azt mondta hogy küldjünk egy kérvényt emailben és mindent tudni szeretne a gyerekekről.Ezt el is küldtük de nem érkezett válasz.Utána többször hívtuk de nem vette fel.Megpróbáltuk a titkárságot ott felvették és azt mondták hogy majd mindenképp szólnak az igazgatónak hogy válaszoljon az emailre.Azóta eltelt egy hét és még nem válaszolt.Ha továbbra se válaszol mit tegyünk?#e-mail #gyerekek #iskola #igazgató #általános iskola #átiratkozás #titkárság #ügyében #hívtuk #küldtünk
2018. júl. 2. 12:50
1/4 anonim válasza:
Ohh a drága Bálint Márton. Emlékszem oda akartam én is átmenni és csesztek rám anyu hívta őket és kiderült nem túl jók a jegyeim oda. Ennek már sok éve,de szerintem semmit nem változott az az iskola. Én a helyedben bemennék személyesen és érdeklődnék. Amúgy jó suli a színvonala is,de valamiért én akkor gyerekként 10xéve nem tetszettem nekik.
2/4 A kérdező kommentje:
Ó szegény remélem mi nem járunk így...De az én gyerekeimnek jók a jegyei az egyik kitűnő tantestületivel a másik pedig jeles egy négyessel.De azért köszi a választ
2018. júl. 3. 00:16
3/4 Burkuskutya válasza:
Óh, azok a felkapott iskolák! Biztosan jobb helyük lesz ott a gyerekeknek! Már feltéve, hogy velük is annyit foglalkoznak majd, mint veled, a leendő szülővel...
4/4 A kérdező kommentje:
Van ismerősünk akinek a lánya oda ment és az én nagyobbik lányomnak az osztálytársát volt.És ő azt mondja hogy nagyon jó suli és őt rögtön át is vették ahogy jelentkezett de gondolom ez azért van mert a családjuk viszonylag híres
2018. júl. 4. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!