Iskola dilemma: akik nem csak böktetek egy sulit, hanem átgondoltan választottatok, mit választottatok a gyereketeknek, és miért pont azt?
Figyelt kérdés
Az állami suli merev, a 80as éveket idézi nekem. A tanarok hozzáállása pedig az "ez van, ezt kell szeretni". Akkor is, ha hülyeség. Az alter suli (itt waldorf) tinédzserkorig tiltja a digitális eszközök használatát, az infó oktatás egy nagy nulla. Nem néznek filmet (otthon se teheti a gyerek) és hanganyag sincs nyelvórán. A magániskolák meg olyan összegekről beszélnek, ami egyszerűen szánalmas.
Nem akarok semmi nagy csodát, csak egy haladó gondolkodású, modern, de gyermekközpontú iskolát.
Te mi alapján döntöttél ebben a káoszban???
2018. dec. 15. 14:45
21/24 A kérdező kommentje:
Kibírtuk. De, hogy normálisak lettünk, vitatom. A magyar lakosság mentálhigénés állapota a béka feneke alatt van.
2018. dec. 24. 00:08
22/24 anonim válasza:
Ja, az igaz, nekem is egy elmebeteg állat volt az alsós tanárítónőm. A szüleimnek eszében nem volt bármit tenni, iskolát váltani, esetleg osztályt. Nem mondom, hogy helyesen tették, én azért figyeltem erre, váltottunk is iskolát mindkét gyerekemmel. Attól függetlenül most is azt mondom, hogy túl van ez az egész lihegve. Nem fizetnék havi 80-100e Ft.ot a gyerekem iskoláztatására, és nem utaznák 50-60 km-t sem. Mindenképpen a körzetes iskolával kezdenék, kezdtünk is, aztán ha nem jó, akkor érdemes gondolkodni a váltáson.
23/24 anonim válasza:
1. vagyok. Amit nem értek, hogy miért nem írsz egy várost vagy Budapest esetén egy kerületet. Biztosan kapnál pár jó tippet, hogy mit érdemes megnézni.
24/24 anonim válasza:
16# vagyok. Kérdezted melyik suli. Ha irnád merre laksz kb ugy konnyebb lenne segiteni. Mert ez Bp budai oldalon lévő agglomerációs suli de lehet Neked messze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!