Iskolatáska dilemma. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
Mindenképp ilyen iskolatáskát szeretnénk,csak nem tudunk dönteni.Szinte ugyanolyan mind a kettő,csak az egyik kicsit nagyobb.Nem tudom,hogy általános első osztályba mekkora táska kell.Elég ha kisebb,vagy inkább nagyobb.Szóval melyik legyen inkább?
Ez a kisebb,mérete:320*440*145, 0,9kg.
A másik ami kicsit nagyobb:
Mérete:390*330*230. 1,1kg.
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg tapasztalatokat szívesen várom a termékkel kapcsolatban...
2016. febr. 14. 10:47
2/5 anonim válasza:
Én a kisebbet venném. A kicsibe kevesebbet lehet pakolni. Így is megszakadnak szegények.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom ez számít-e, de a nagyobb sokkal cukibban néz ki szerintem :D és jobban is kihasználható, mivel ha néha véletlen több cucc kell, akkor az is belefér. Egy átlagos napon meg nem kell teletömni, nem baj ha marad egy kis hely benne.
4/5 anonim válasza:
A nagyobbat venném. Pont azért mert a kicsibe kevesebbet lehet pakolni. És hát van cuccuk rendesen.
5/5 anonim válasza:
Ugyanebből a márkából van az elsősömnek a nagyobbik típusból, csak más színben. Hát, van amikor cipőkanállal töltjük meg... -_-
És csak úgy szólok, hogy az nem megoldás, ha nem pakolja úgy tele az ember, mert a tanítónénik elég rossznéven veszik, ha nincs a gyereknél ott a matek munkafüzet matekórán... 3:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!