Kisiskolás gyereked hánytól hányig van bent az iskolában év közben? Ki viszi/hozza?
En alsoban 3.ig voltam napkozis, utana mar hazamentem egyedul ebed utan. Ez 10 eve volt ugy hogy azert azota annyi minden nem valtozott.
Anya 7:45re bevitt, vagy besetaltam apaval.
4ig volt napkozi 5-tol ugyelet.
Az ugyelet volt a legjobb mert az masik epuletben volt es ott a jatszoter nagyon kiraly. Oszinten akik itt sirankoznak.. en sokkal jobban ereztem magam a tobbiekkel egyutt jatszva mint otthon. Oke ott is elvoltam de baratokkal lenni egesz nap sokkal jobb.
A férjem viszi-hozza 7:15-kor indulnak (kéne indulniuk) otthonról, 7:35-re be is érnek.
Különben 7:45-re kell beérni, 8:00-kor kezdődik a tanítás.
Egész napos iskola van, tehát az utolsó óráról 15:45-kor csengetnek ki.
Így a férjem megy érte 15:45-16:30 között, munkájától függ.
Én csak nagyon korán tudom vinni, és későn értemenni. Olyankor már 7:20-kor bent van reggel, és 17:00 körül érek oda. Nem is maradhatna tovább.
Egyébként a gyerekek többségére már fél 4-kor várnak a szülők, nem is értem, hogyan sikerül, mindenki olyan szerencsés a munkahely tekintetében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!