Kisiskolás gyereked hánytól hányig van bent az iskolában év közben? Ki viszi/hozza?
Reggel 8-tól délután 4-ig. Napközi működik nálunk.
Illetve 5-ig extraként gyerek felügyelet van. (Nyáron kint játszanak az udvaron, télen pedig az iskola épületében sétálgatnak, az aulában játszanak, stb.) Természetesen tanári felügyelet mellett.
Reggel a feleségem viszi az iskolában, délután én hozom el.
Fel nyolctol 4-ig. Bicajjal megy, 2 km.
9 eves.
Tudom hogy lepontoztok,de furának tartom hogy este 6ig ott lenne a gyerek a suliba..Szegénykék igy is olyan fáradtak...
A kérdésre válaszolva,7.45re visszük ,attól függ ki viszi hogy hogy dolgozunk.Delután 15.30 és 16 között megyünk érte.Heti kétszer karate edzés van akkor 17.ig van suliban.
7:15-16:30
Én viszem munka előtt és megyek utána munka után.
Menni tudna érte más is, de pont az a játékidő, így inkább hagyom. Sokszor odaérek érte 4 után pár perccel, de akkor sem indulunk hamarabb haza.
"Szerintetek az sok ha kb 7.15-től 4.20-ig lenne bent?"
Nem, nem sok. Azt szokja majd meg, és ennyi.
Enyém elsős volt, de ezzel a korai érkezéssel egy idő után bekapcsolódott a nagyok nulladik órás dsk-jára.
A délután meg csak mókázás.
Amúgy nálunk 7-17 között van tanári felügyelet (7-8 és 16-17 között összevont ügyelet), de 6tól nyitva a suli, és még este 8-9kor is nyitva, szóval akkor sincs semmi, ha valaki nem tud 5-re menni a gyerekért. Annyi, hogy akkor már nincs tanár, csak a portás vagy a gondnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!