Hülye ötlet szülinapra iskolatáskát venni?
16-os, magyarázd már el, h miért vagyok bunkó? Azért mert szegények voltunk? Anyád nem tanított meg, azért vagy ekkora tahó?
Amúgy akik lepontoztak, magyarázzák már el, h miért, amikor semmi bunkó dolgot nem irtam, hanem tök normálisan a saját tapasztalatom. Ezért tényleg le kell pontozni. B.sszátok meg ti is.
Na, ezt le lehet pontozni!!!!
13-as voltam.
Siron!
Sosem válaszolok privát üzenetre.
Amire szükség van, az nem ajandek. Iskolatáskára szüksége van a gyereknek, ruhára, cipőre, ágyra, ételre szinten.
Az ajandek olyan dolog, amire az ember vágyik, de tulajdonképpen szükségtelen, ellenben boldoggá teszi.
Iskolatáska kell, az meg evidens hogy -bizonyos kereteken belül a gyerek választja ki. Ruha szinten kell, abból max egy nagyon vágyott, márkás drága ruha lesz az ajándék, de az sem egy 6 éves gyereknek. Cipőnél szinten.
Hogy édesanyád örült az ajándékba kapott porszívónak, az nagyszerű. Én nem örülnek, az nem ajandek, hanem egy szükséges háztartási cikk, azt majd én megveszem magamnak. Nem felesleges vagy szükséges dolgot kell adni, ha em vágyottat.
Kérdező!
Ha neked a háztartási eszköz okoz örömet, akkor számodra azh is ajándék. Én kimondottan utalok vasalni, az számomra munka, nem szórakozás, igy egy uj vasalo max szukseges eszkoz lenne, nem ajandek. Fozni viszont imádok, egy extra konyhai eszköznek pl nagyon örülök ajándékként- nem egy uj lábos a tönkrement helyére, hanem pl egy gofrisuto, amire szukseg ugyan nincs, de én szeretnék.
a kisfiam decemberi szülinapjára táskát kapott. persze megtöltöttem mindenféle aprósággal, amire amúgy is vágyott (gyűjthető vicek-vacakok, kártyás, stb).
Szerintem nem gáz ajándék, HA nem csak ez az ajándék. HA benne van egy rég vágyott baba, egy komoly színező tűfilckészlettel, vagy esetleg az áhított csillámtetováló cucc... tehát a táska csak amolyan "csomagolásféle".
A fiam májusi, a lányom áprilisi. Mindketten iskolaszereket IS kaptak 6. szülinapjukra (iskolatáska, tolltartó, ceruzák, radír, cellux). Borzasztóan készültek már, főleg a lány, úgyhogy hatalmas volt az öröm.
Minden szülőnek kell annyira ismernie a gyerekét, hogy tudja, örülni fog-e neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!