Hülye ötlet szülinapra iskolatáskát venni?
Figyelt kérdés
Kislányom szeptemberben kezdi az iskolát és arra gondoltam,hogy iskolatáskát kaphatna szülinapjára júniusban.Kicsit vacilálok, mert van aki azt mondja, hogy az nem ajándék, mert ígyis-úgyis meg kell azt venni, nehogymár az legyen a szülinapi ajándékja.Ti adnátok ezt? Vagy kapjon valami mást és az iskolatáskát meg csak úgy mivel iskolába megy majd úgyis? Nagyon várja már az iskolát :) ( annyi játékja van ,hogy már csurig a szobája)2018. márc. 29. 16:18
11/28 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformak, es? Nekem is van juliusi gyerekem. Az iskolataskat nem ajandekba kapta. Megvettem es kesz. Pedig nalunk is rengeteg a jatek. Szulinapra jatek, elmeny.
12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült meggyőzni, valami mást találok ki neki szülinapjára,a sulitáskát pedig megvesszük amúgyis! :)
2018. márc. 29. 17:43
13/28 anonim válasza:
Mivel én soha nem olyan táskát kaptam, amilyet akartam, ráadásul minőségileg sem volt egy "was ist das", ezért ha nekem ajándékba olyan táskát adtak volna, ami álmaim táskája (pl. volt egy időben, hogy tini nindzsa teknőcöset akartam), akkor én marha boldog lettem volna, hogy végre olyan táskát kapok, amit én választhattam ki és hordhatok is. Ez mindent überelt volna.
14/28 anonim válasza:
Lányom keresztanyukájától megkapta a tolltartóját. Akkor örült neki de nem értette miért nem játszhat vele. Kiegészítő ajándékként igen decsakazt nem vennék.Inkább élményben gondolkodnék. Az iskolatáska meg legyen közös program kiválasztani.
15/28 A kérdező kommentje:
14 . Én is ugyanígy voltam.... ezért gondoltam először erre,hogy jó lenne ajándéknak. Na de persze a mai gyerekek már másak :) Én nagyon szegény családból jöttem, és geljesen így gondolkodtam mint Te,míg a lányom elképzelni sem tudja mi az hogy nincs :(. (Persze ésszerű keretek között)
2018. márc. 29. 18:00
16/28 anonim válasza:
Az nem ajandek, amire szukseg van....
17/28 anonim válasza:
Én egy különleges, drágább iskolatáskát akartam, és ajándékként kaptam meg, de nem csak ez volt önmagában az ajándék (nem emlékszem már, mit kaptam mellé). Nem születésnapra, hanem apa külföldön volt konferencián, és onnan hozott mindenkinek valamit, a testvérem is kapott.
Ez egy speciális eset volt: drágább tanszert akartam, mint amennyit a szüleim rá akartak költeni, a többlet volt az "ajándék". Szerintem ez ebben a formában rendben van, de nem tudom, nálatok van-e ilyen komponense a dolognak.
18/28 anonim válasza:
Nekem is júniusi gyerekem van, aki most megy iskolába. Szintén nagyon várja már a sulit, de eszembe se jutott iskolatáskát venni neki ajándékként.
19/28 anonim válasza:
A kedvenc táskája teli olyan játékokkal, amiktől lehidal, az jó lehet, vagy jó úgy is, hogy pluszba az ajándékokhoz egy kis extra, ami meg is mondjátok, hogy mindenképpen megvettétek volna, csak az az ajándék, hogy már most ott van, és az, hogy pont amit kinézett, még mielőtt elfogy a boltból vagy ilyesmi.
20/28 anonim válasza:
Esetleg a táskába beletenni egy kis csokit, színezőt és belépőjegyet a(z) állatkertbe/moziba/játszóházba/egyéb...?
Így van két nagyobb ajándék (táska + élmény) és két kisebb (színező + csoki esetleg ehhez még ceruza készlet )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!