Néha nyűgös, de alapvetően jól bírja. Este van, hogy már 8 előtt alszik. Reggel 6 körül keltem, fél 8-ra kell béérni, 4-ig van tanítás, ha különóra van, fél 5-kor.
2018. márc. 11. 12:45
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem..utána még edzése van 2-szer, a többi napon max vasárolunk, sétálunk vagy társasozunk..De ő alapvetően úgy ment suliba, hogy olvasott, matekból 20-nál járnak, ő ovis korában összeadta az ezre számokat is, azaz nem igazán kell koncentrálnia. Figyel órán, de nem erőlteti meg magát a szó szoros értelmében, pedig minden nap plusz feladatlapokat kap napközuben hogy lefoglalják.
2018. márc. 11. 14:31
3/11 anonim válasza:
Az én kisfiam néha nagyon elfárad. Vannak olyan péntekek, amikor már teljesen kivan. Hétköznap fél 8-kor fekszik, el is alszik pillanatok alatt. Amikor elkezdődött az iskola, hétvégén magától lefeküdt aludni, pedig már nagyon régóta nem aludt délben.
2018. márc. 11. 20:47
4/11 anonim válasza:
Általában semennyire.
2018. márc. 11. 21:54
5/11 anonim válasza:
16 óráig van minden nap a suliban. Ha itt megállna a dolog akkor jól viselné. Viszont sokszor haza hozza a házi feladatot. Este van mire végzünk. Túlterhelt :(
2018. márc. 11. 22:24
6/11 anonim válasza:
Elégé elfárad .
2018. márc. 12. 05:25
7/11 anonim válasza:
2. vagyok, kíváncsi voltam, 20 vagy 30% alá pontoznak-e az anyukák amiért le mertem írni hogy a gyerek nem fárad ki mert nem megerőltető neki az első osztályos ismeretanyag, ezért néztem vissza. Erre nulla, hát bejött hogy mennyi ostoba, korlátolt nő van.
Lányok, ilyen tényleg van. Másnál is, hogy a gyerek számára az 1. osztály nem okoz kimerültséget mert pl. olvas és ír ezért kevésbé kell koncentrálnia. Nem kell agy nélkül a piros kezet nyomkodni, akkor sem ha csak addig tart a szellemi szinted hogy "hú más gyereke nem fárad el, és még olvasni is tud, akkor az nem hasznos". Komolyan....
2018. márc. 12. 06:17
8/11 anonim válasza:
#7!
az enyém nem olvas, nem ír, ellenben erzes nagyságrendben magabiztosan összead... és valóban EGYÁLTALÁN nem fárad el délutánra.
Mindenki az mondta, majd milyen fáradt lesz, alszik már 7kor. a fenét! ugyanúgy kukorékol még 9kor, mint ovisan, csak most már nincs délutáni alvás, ébresztő viszont 6kor igen, mert dolgozni kell menni.
Szóval tényleg van ilyen.
2018. márc. 12. 07:48
9/11 anonim válasza:
Szerencsére az én fiam sem igazán fárad el. Általában 4-ig van suliban, heti kétszer úszásra hordom, egyszer van fociedzése. Házi feladatot soha nem szokott hazahozni, olvasni szoktunk otthon, és ha van kedve feladatlapozik. Este 9-fél 10 között alszik el, és 6-kor kel magától reggel (hétvégén is).
2018. márc. 12. 11:39
10/11 anonim válasza:
Ez mennyire szánalmas, hogy az a jó válasz, ahol fáradt a gyerek, amelyik meg nem, azt jól lepontozzuk. Pedig ez tipikusan olyan kérdés, amire nincs jó és rossz válasz. Tényleg szánalmas, ami ezen az oldalon megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!