Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináltok ha egyest kap...

Mit csináltok ha egyest kap második osztályos gyermeketek?

Figyelt kérdés
Most jött az sms a kréta naplótó,angol házi feladat egyes..Nem tudom mi lehet mert meg volt neki csinálva a házija.Hacsak valamit nem jelőlt be és volt másik is.Ezután jött egy ötös szintén angolból,versmondásból.
2018. márc. 5. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy összegyűlt az öt vagy akárhány házi feladat hiánya...
2018. márc. 5. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Én eleve bármilyen rossz jegyet, vagy pontot nem engednék, hogy házi feladat hiányára bármelyik tanár is adjon. Ugyanis nem a gyerek tudását méri, max. a szorgalmát minősíti, tehát a szorgalom jegyébe számítanám be a házi feladat hiányát és nem az adott tantárgyénak.

Amúgy az én kisfiam első osztályos, még valamikor év elején fekete pontot kapott a házi feladat hiányára. A dolog lényege az volt, hogy ugye még írni nem tudtak, tábláról másolták a leckefüzetbe a házit, amit a gyerek vagy letudott jól másolni, vagy sem, a kisfiam általában nem, a munkafüzetbe pedig rosszul jelölte be. Megkeveredett. Két feladat volt feladva, az egyikre azt mondta, hogy azt rosszul jelölte be, az valójában nem volt házi feladat. Mondtam, hogy inkább csináljuk meg, nehogy mégis az legyen, aztán kapjon érte rossz pontot, mire kétségbeesetten sírni kezdett, hogy de az biztos nem az volt, és fél, ha megcsinálja, amit nem kellett volna, azért kap fekete pontot. Mondanom sem kell, hogy házi feladat volt a másik feladat is és feketét kapott érte. Amivel totál nem értettem egyet, ugyanis a házi feladat fele kész volt, tehát nem úgy volt, hogy abszolút nem csinálta még és ráadásul nem nem akarta, csak megtévedett. Szóval nem szidtam meg, mert az én hibám is volt, fel kellett volna egy másik anyukát hívnom és megkérdeznem, de többször volt ilyen akkoriban, akkor pont nem akartam megint másik anyukát hívni. Annyi volt, hogy leültem vele és elmondtam neki, hogy legközelebb sokkal jobban figyeljen oda, hogy mi a házi. Azóta nem volt ilyen gond. Meg egyébként alapból nem is lehetne, ugyanis mindig megnézem, hogy mi a házi, hogy megcsinálta-e és hogy jó-e.

2018. márc. 5. 19:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem gyűlt neki össze,mert meg szokta csinàlni.Itt az volt a baj,hogy nem jelölte meg mi a hàzi,illetve a Facebookra is rosszul lett kiírva.Mondjuk a facere szülök irjàk ki,esetleg beteg gyerekeknek.Na mindegy,bepótoljuk,holnap majd megmutatja a tanàrnak.Àllitólag azt mondta a tanàr,ha szépen megcsinàlja ötöst ad érte.Hàt kivàncsi leszek.
2018. márc. 5. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg hibásan adta más, az semmiképpen sem az ő felelőssége. Viszont ha ő volt figyelmetlen, akkor sem szidnám le nagyon. Megmondanám neki, hogy legközelebb óvatosan stb. Egy kisgyerekben ez szerintem hagy nyomot annyira, hogy többet ne kövessen el ilyen hibát.
2018. márc. 6. 16:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a tanító nénit minősíti. Mármint, oké, de nincs kész a házi és egyes? Nekem, kilencedikesként van olyan tanárom, aki fekete pontoz, más meg pluszokat ad.
2018. márc. 6. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezért semmit nem kapna csak szolnék neki hogy jobban figyeljen .
2018. márc. 8. 04:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Most néztem,át lett irva az egyes a naplóban ötösre.Igy hogy bepótolta,szépen megcsinálta.Ezt nem gondoltam volna,azt hittem marad az egyes,és mellé megy az ötös.
2018. márc. 8. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva, lányom nyolcadikos és ha egyszer nincs kész a házija, akkor sem kap egyest, csak egy hiányt. (3 db hiány az egyes)

Szerintem beszélj a tanárnővel, mert így csak a gyerekek lelkesedését veszi el.

2018. márc. 31. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, csak most láttam kérdező a kommentedet, örülök, hogy megoldódott.😀
2018. márc. 31. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!