Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináltok ha egyest kap...

Mit csináltok ha egyest kap második osztályos gyermeketek?

Figyelt kérdés
Most jött az sms a kréta naplótó,angol házi feladat egyes..Nem tudom mi lehet mert meg volt neki csinálva a házija.Hacsak valamit nem jelőlt be és volt másik is.Ezután jött egy ötös szintén angolból,versmondásból.
2018. márc. 5. 14:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha megvárod hogy elmondja miért kapta?!
2018. márc. 5. 14:07
 2/19 A kérdező kommentje:
Nyilván megvárom.Csak kiváncsi vagyok más szülő hogy reagálja le?
2018. márc. 5. 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Sosem csinaltam ilyenből problémát. Nem m3gy neki valami, akkor nem megy.
2018. márc. 5. 14:16
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Így reagálom le: "Miért kaptál egyest Májkel?"
2018. márc. 5. 14:17
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdezném, miért is kapta.

Házi feladatnál vagy nem volt kész, vagy totálisan rossz volt. Ez a kettő lehetséges. Másodikos gyerek esetében viszont ezt saját magam egyesének tudnám be, hiszen az anyjaként ilyen korban még kutya kötelességem figyelni arra, hogy kész legyen és jó legyen.

2018. márc. 5. 14:21
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
5. válaszolóval értek egyet. Ilyenkor azért is érdemes ellenőrizni a munkáját otthon mert a rossz jegyek könnyen elvehetik a kedvét esetleg elkezdi azt hinni hogy ő nem ért ahhoz a tárgyhoz pedig erről szó sincs.
2018. márc. 5. 14:30
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Jobban odafigyelnék háziírásnál és beszélnék vele, hogy legközelebb figyeljen nagyon, amikor felírják a házit. Tanár vagyok, nagyobbakat tanítok, de másodikban nem is adnék egyest házira, maximum fekete pontot. Bő másfél éve még ovis volt az a gyerkőc, az alsó tagozat arról szól jó esetben, hogy a négy év alatt lassan kialakul bennük a kötelességtudat, megtanulnak önállóan dolgozni. Az ötösért megdícsérném
2018. márc. 5. 15:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Mindig ellenőrizve van a házija.Viszont egy verset kellett volna lemásolni a füzetbe,és nem szólt róla,illetve a facen is csak ki volt irva hogy meg kell tanulni a verset..Azt megtanulta,azért volt az 5 ös.Úgyhogy lemaradt a füzetbe másolás,amit most pótolt be ahogy hazaért a suliból.
2018. márc. 5. 17:02
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Azért megérdemelne egy pofán rúgást az a tanítónő, aki egy leckehiányért második osztályban egyest ad. Ez felsőben sem szokás.
2018. márc. 5. 17:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Én is durvànak tartom.Fekete pont pont elég lenne.
2018. márc. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!