Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Furcsa hazi, ti megcsinalnatok?

Furcsa hazi, ti megcsinalnatok?

Figyelt kérdés

5.es kisfiam hazifeladata termeszettudomanyi ismeretekbol,hogy lefedett uvegpoharban fagyasszon vizet es fotozza, dokumentalja le mi tortenik a fagyasztas soran.

Annyira nem szeretnem ha a teli fagyasztoban szetnyomna a jeg az uvegpoharat es pakolhatnam ki az egeszet ovatosan,es utana meg a konyhat is porszivozzam parszor,hogy a 2 evesem meg veletlenul se talaljon uvegszilankot.

Vagy ha esetleg a gyerek kezeben kivetel utan durran el a pohar...

Szerintem ez nem normalis hazifeladat.

Vagy ez manapsag mar rendben van?

2018. febr. 18. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk nincs mélyhűtőnk, én kitenném az ablakba, reggelre megfagy. Legrosszabb esetben én lennék az egyetlen,akinek nem -10-15 hanem -1-2fokon fagyott meg.
2018. febr. 18. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen megcsinálnám ,nem kell tul fagyasztani és akkor nem megy tönkre a pohár sem .
2018. febr. 19. 05:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Csutortokre kell.a 8.on nem szivesen raknek ki az ablakba egy uvegpoharat.jarda van minden ablakunk alatt.

Megcsinaljuk,lesz ami lesz.de ez nekem akkor is furcsa hazi....

2018. febr. 19. 06:20
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
tegyétek a poharat egy zacskóba bele és úgy fagyassza.
2018. febr. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!