Miért van ennyi fura kamasz?
Na hol is kezdjem. Van a sulinkban egy elég fura lány. (Teljesen átlagosnak néz ki és szép is.) Az osztálytársai/barátai mondták, hogy elég fura. Egy csomó komoly zenét találtak a telefonján pár olvasni való könyvet a táskájában stb. (Igen nem szép dolog a más cuccaiban turkálni ezt én is felháborítónak tartom.) Barátai szerint nem tudja elfogadni, hogy ő 21. századba született. Azt is mesélték, hogy a buszon is lerázza a volt osztálytársait mert ő nem szeret utazás közben másokkal beszélgetni szívesebben olvas vagy hallgat zenéz.
(Elég hosszú utat kell meg tennie 1 órás út) Amúgy nagyon intelligens szerintem. Próbáltaim én is közeledni hozzá de valahogy nem tudok a közelébe férkőzni. Megveti a cigarettát, drogot, alkoholt. Egyszóval nem az az átlagos kamasz... 16 éves amúgy.
Szerintem semmi baj nincs ebben.Én már annak örülök,hogy ebben a "tucat" világban vannak egyéniségek. Sajnos a média hatására próbál mindenki olyannak tűnni,mint a többiek. Lásd: cigi,alkohol,drogok. Én is szeretek olvasni,és utazás közben zenét hallgatni. Gondolom ő 16 évesen nem akar partikra járni meg hullarészegre inni magát.
Mindenki más,és ezt így el kell fogadni. Gondolom a te ízlésed is más,ő meg ezt találja furcsának. :)
S hol van a sok fura kamasz?
Mert most egyről írtál mindössze, akit a leírás alapján nem tudnék furának nevezni, max. annyi, hogy más az érdeklőséi köre és zárkózott.
Ha ez már fura, megeszem a kalapom...
Nekem meg az a fura, ha egy tini állandóan nyomja a cigit, állandóan berúg (és netán drogozik is).
Amúgy mit értesz átlagos kamasz alatt? Aki cigizik, iszik és drogozik?
Hajjj...tényleg változik a világ, ha tinik ezt látjátok ma már átlagosnak.
Nem téged akarlak bántani, félre ne érts, csak amit leírtál érdekes, ahogy látod/látjátok a mai világot...
"Megveti a cigarettát, drogot, alkoholt."
Ezzel elástad magad, viszlát.
Szemléltetném kicsit.
@ @ @ @ < @ @ @
-Húúúúú, aki < az hülye, mert nem olyan mint mi, húúúúú!
[ [ [ [ [ \ [ [
-Ez a \ olyan furcsa, biztos őrült, mert nem olyan, mint mi.
€ € € đ € € € €
- Dikk, az a đ gyerek olyan nyomi, nézd már meg, lefogadom kattant a csávó, ha olyan lenne, mint mi tuti nem lenne bolond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!