Miért van ennyi fura kamasz?
Na hol is kezdjem. Van a sulinkban egy elég fura lány. (Teljesen átlagosnak néz ki és szép is.) Az osztálytársai/barátai mondták, hogy elég fura. Egy csomó komoly zenét találtak a telefonján pár olvasni való könyvet a táskájában stb. (Igen nem szép dolog a más cuccaiban turkálni ezt én is felháborítónak tartom.) Barátai szerint nem tudja elfogadni, hogy ő 21. századba született. Azt is mesélték, hogy a buszon is lerázza a volt osztálytársait mert ő nem szeret utazás közben másokkal beszélgetni szívesebben olvas vagy hallgat zenéz.
(Elég hosszú utat kell meg tennie 1 órás út) Amúgy nagyon intelligens szerintem. Próbáltaim én is közeledni hozzá de valahogy nem tudok a közelébe férkőzni. Megveti a cigarettát, drogot, alkoholt. Egyszóval nem az az átlagos kamasz... 16 éves amúgy.
Ha nem tartod normálisnak akkor ne is akarj a közelébe férkőzni. Hisz te írtad,kinek a pap kinek a papné... Vagy valamilyen kihívásnak tartod és 10 dolog amit utálok benned-et akarsz vele játszani?
Lehet nincs igénye a társaságodra, de mit vársz? Teljesen más az érdeklődési körötök,nem fog és nem is kell azért megváltoznia,hogy a ti kis igényeiteknek megfeleljen.
Igen, valószínűleg azért nem barátkozik veled például, mert elege van a teljesen aberrált kortársaiból, mint sokaknak, akik csak azért nem találnak egymásra, mert külön-külön kis belülről színes csigaházakban élünk.
Nem mondom, hogy szent vagyok én sem, eljárok koncertekre, de például a menő helyekhez tényleg gyomor kell, fetrengő 13 évesek, köszi, kihagyom. Néha iszok is ilyenkor, dohányzom is, (ami tudom, hogy nem jó, de olyan már, mint a tej a müzlihez..), a drogoknak viszont tényleg nem látom értelmét...azoknak kell, akiknek nem elég élénk a fantáziájuk, hogy egy másik világba kerüljenek. Meditálj.
15L
Ő egy normális,értelmes kamasz,nem egy elb*szott mai tini vacak értékrenddel,0 önbecsüléssel,és kevés ésszel rendelkezik.
Miért kéne innia,drogoznia,cigiznie,meg bulizgatnia??
Inkább azt kérdezném miért van ennyi taknyos aki cigizik,bulizik,iszik,szexel már 13-15-16 évesen is,talán mert olyan neveltetést kapnak,illetve semmilyen nevelést.Nevetséges,hogy az értelmeseket tartják furának manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!