Miért van ennyi fura kamasz?
Na hol is kezdjem. Van a sulinkban egy elég fura lány. (Teljesen átlagosnak néz ki és szép is.) Az osztálytársai/barátai mondták, hogy elég fura. Egy csomó komoly zenét találtak a telefonján pár olvasni való könyvet a táskájában stb. (Igen nem szép dolog a más cuccaiban turkálni ezt én is felháborítónak tartom.) Barátai szerint nem tudja elfogadni, hogy ő 21. századba született. Azt is mesélték, hogy a buszon is lerázza a volt osztálytársait mert ő nem szeret utazás közben másokkal beszélgetni szívesebben olvas vagy hallgat zenéz.
(Elég hosszú utat kell meg tennie 1 órás út) Amúgy nagyon intelligens szerintem. Próbáltaim én is közeledni hozzá de valahogy nem tudok a közelébe férkőzni. Megveti a cigarettát, drogot, alkoholt. Egyszóval nem az az átlagos kamasz... 16 éves amúgy.
Szerintem hagyjuk ennyiben ezt a témát, és ahogy már többen írtuk te is hagyd őt békén. Nem unalmas. Miért lenne? Minden ember más habitussal születik, valakinek repülőből kell kiugrania hogy jól érezze magát, másnak elég egy könyv. Ez van.
És ha ártatlan? Legyen, az ő élete. Valószínűleg azért lovagolsz ezen, mert nem érdekled és ez r*hadtul piszkálja az egódat. Törődj bele, fognak még pláza cicák, motoros csajok, na meg más könyvmolyok is elhajtani. Ilyen az élet öcsi.
Megjegyzem, a hozzászólásaid és maga a kérdés alapján is látszik, kedves kérdező, hogy erősen megvan benned a csorda szellem, mások elcseszett értékrendje alapján ítélkezel, amit átvettél tőlük a nagy beilleszkedési mánia közben. Gyenge az akaratod, ha ilyen könnyen megetetnek mások a hülyeségeikkel, önálló véleményed nincs, ezeket az érveket nem először látom leírva, csak krumpli helyett itt burgonya van, de örülj magadnak, hisz a csorda tagja lehetsz, a megfelelési mániás fajtásnak ez a jó, nem?
DE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!