Ti is fel lennétek háborodva? Ez igy van rendjén? Többi lent
Hogy fel lennék-e háborodva..?Már az első eset után beszéltem volna az igazgatóval.Függetlenül attól,hogy melyik gyerek,mit állít.
Nagyszájú a lányod?Vagy éppen hogy nagyon visszafogott?
A tanárok tudnak erröl? Mert ugye ök sem mindentudóak, ha a lányod (vagy te) nem szóltatok nekik, akkor hogy tudnának bármit is tenni?
Te voltál a tanároknál/igazgatónál?
Elmondtad, mi a probléma?
Kértél kivizsgálást meg intézkedést?
Vagy csak itt hözöngsz és ezen kívül nem tettél még semmit???
Persze hogy bementem,többször is,az igazgatóval beszéltem de ő tulajdonképpen lerázott azzal hogy beszélni fog a tanárokkal,amit nyilván nem tett meg....
Tegnap is azonnal bementem,a tanár a fülem hallatára mondta a lányomnak hogy ő a hibás!De még ha hibázott is akkor hagyni kell hogy többen is megverjék?
Tehát őt kezdték el szekálni és (függetlenül attól,hogy nyilván neki sem kellett volna pont így visszavágnia) erre még kiderül,hogy ő a hibás,ráadásul elfogadott reakció,hogy emiatt megvernek többen egy lányt.
Érdekes iskola.
Orvos, látlelet, feljelentés.
Az iskola felelős a gyerek testi épségéért iskola idő alatt. Kötelessége megakadályozni azt, hogy ilyen előforduljon. Nincs ügyeletes tanár szünetben? Bármikor, bármelyik gyerekkel történhet baj.
Feljelentés után lesz felelős, ne aggódj.
Ez többrétű dolog. A lányod sem lehet valami ma született bárány ha egyből rasszizmussal reagált. Szóval itt meg kell kapirgálni a felszínt mi áll a háttérben. Természetesen az erőszak nem megoldás, de a rasszizmus is az csak éppen az nem fizikai hanem szóbeli. A "te kis barna" beszólas (ami feltehetőleg nem épp ilyen kis finoman hangzott el...) nem önvédelem hanem kemény rasszista csúfolas ami sajnos csak olaj volt a tűzre es a az erőszakoskodó barátai megvédték a srác becsületét.
De vajon miért kezdte? Lehet hogy alapból egy rasszista kijelentésre ütött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!