Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne ez a dolg, esetleg fel lennétek háborodva?
Az lenne a kèrdèsem,hogy jogosan bánt-e az,hogy már majdnem másfèl ève együtt vagyok a barátommal ès soha semmi ajándèk nincs.
Nem vágyok milliós ajándèkokra..nekem elèg lenne egy kis csoki is (nem azert mert nekem az ajandek vagy ilyesmik szamitanak)de azt sem szoktam tőle kapni
Másfèl èv alatt sem karácsonyra,sem èvfordulóra,születès vagy nèvnapra nem volt ajándèk..
Mivel ő a fiú èn ugy èreztem,hogy èn csak akkor szeretnèk neki ajándèkot venni ha már èn is kaptam tőle valamit..de semmivel nem lepett meg másfèl èv alatt...ez nekteknis rosszul esne?
Elnèzèst az èrtelmetlen szövegèrt..:\
Ha másfél év alatt semmit sem kaptál tőle, az elég szánalmas. Én a barátnőmnek 3-szor adtam már ajándékot az 1 hónap alatt, és se névnap se születésnap. Én is kaptam tőle viszont, amikor egy hónaposak lettünk. Ha az sem segített, hogy elmondtad mit szeretnél akkor nem kis baj van..
Ennyire nem állnak jól anyagilag a fiú szülei? Lehet ez is közre játszik, csak merné Neked elmondani..
Én mindig azon vagyok, hogy a barátnőm kedvében járjak, de ezek szerint a Te barátod nem.
De jól állnak anyagilag..dolgozik ő is ès az apja is..voltam már többször is náluk,szóval nem tudná elsunnyogni,ha ez lenne a baj
Mindig csak ígèrget,hogy majd kapok ezt-azt...de ebből sosem lesz semmi..
Meg volt beszèlve,hogy karácsonyra közös ajándèkunk lesz,de akárhányszor szóba hoztam állandóan elterelte a szót..
Èrdemes lenne,ha meg próbálnám èn meglepni valami kicsi ajándèkkal,aztán hátha ő is èszbe kapna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!