Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik ez ennyire rosszúl?
Figyelt kérdés
Nemrég kiszeredtem teljes mértékben barátnből mert meguntam, hogy mindenért én vagyok a hibás pedig semmiről sem tehettem egy csúnya veszekedés után nem hívom, nem írok neki se semmit ő sem és látom hogy más kölykök irogatnak neki hogy szép vagy ezzel nincs is baj de amikor azt válaszolja,hogy köszi te
Jóképü te:333 <3 meg más fiúknak,hogy aahw de helyes meg ilyenek az nekem szarul esik nagyon...ameddig eggyüttvoltunk bár lehet nem is szakítottunk csak én szerettem ki belőle és nem keresem.Hogy lépnek tovább, hogy ne érdekeljen? Bocsánat a rossz megfogalmazásért.
2016. júl. 14. 15:19
1/2 anonim válasza:
Szerted még vagy nem?ő neki van már másik barátja ?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szeretem már. És nem tudom, hogy van-e neki más.. de nem hiszem..
2016. júl. 14. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!