Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kicsit rosszul esik, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kicsit rosszul esik, vagy tul nagy elvaras?

Figyelt kérdés

sziasztok. 1 honapja van baratom, o nagyvarosi en videki kisvarosban lakom. A nagyvarosba talizunk mert nekem ott van a sulim, elegge ismerem. Viszont elegge zavar hogy a baratom sose jon ki elem pedig wn videkrol jovok..de a randik elejen se jott ki elem es tok mind1 ha kozelebb v messzebb beszelunk meg talalkozasi helyet.. mindig visszakiser a buazhoz ha elkoszonunk de elem sose jon ki.. egyik bnom baratja mar fel eve egyutt vannak es ok is ilyen felallasban laknak, a srac mindig kijon ele . nemtom h ez tolem tul nagy elvaras mert minden mas tekintetben udvarias meg figyelmes a baratom de ez picit rosszul esik.. de nem akarom igy mondani neki v szamonkerni h miert nem jon ki..szerintetek?

en 17l o 19f

2015. aug. 23. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Lehet azért kísér vissza, mert azt jobban szereti mikor elmész.
2015. aug. 23. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mindig dolga van előtte, vagy rohan, vagy valami. Amúgy rákérdezhetsz, egy hónap után azért már sok mindent meg lehet beszélni, vagy csak viccesen mondd randi végén, hogy x időben ugyanitt tali. :) Vagy késs el egyszer, és mondd, hogy hamarabb is láthatott volna, ha kiment volna eléd, de humorosan add be neki.
2015. aug. 23. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha meg ezek után sem, vagy nem látszódik az őszinte érdeklődés, dobd ki. 17 éves vagy, felesleges olyannal lenned, aki nem becsül meg eléggé (ez más életkorban is igaz amúgy).

2015. aug. 23. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem megy ki eléd mert lusta és bunkó.Te meg ne ugrálj neki.
2015. aug. 23. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
:D ez aztan a nagy problema, hogy nem megy ki eled. en nem nyaggatnam ilyesmivel.
2015. aug. 23. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:

#5, egy tahó vagy, ez igenis fontos és kedves gesztus, nem picsogó lány vagyok, hanem férfi, és alapvető dolognak tartom hogy kimegyek az aktuális barátnő elé.

2. voltam.

2015. aug. 23. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne tegyél fel olyan kérdést, hogy túl nagy elvárás-e. Ez ember- és kapcsolatfüggő. Ha neked fontos lenne, akkor nem nagy elvárás, de a barátod sem feltétlenül gondolatolvasó, add tudtára! Lehet humorosabban is, feljebb egész jókat írtak. :)

25/L

2015. aug. 23. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én barátom is kijött elém kb fél évig,rosszul esett volna ha ezt nem tette volna meg.

Mondd meg neki,hogy szeretnéd,ha kimenne eléd.

2015. aug. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!