Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszúl esik, hogy ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszúl esik, hogy ezt teszi .. mit tegyek? Több lent 》》》

Figyelt kérdés
Szóval az iskolában tetszik egy fiú, akinek én is bejövök. Ma is mellém űlt és beszélgettünk. Mindig "öleget" DE van egy másik is akivel szintén ebben a helyzetben állok,csak nekem nem jön be,barátként tekintek rá..... barátnőm azért is kötekedik avval a fiúval amelyik tetszik nekem . Suli után arra ment amerre ő csak hogy újra dumáljanak ..... nem szeretném elmondani neki hogy bejön nekem ..... szerintetek felejtsem el? A valaszokat előre is közönöm :)

2015. jún. 16. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát akit csak barátnak tartasz, annak ne hagyd, hogy ölelgessen, hogy a srác lássa, hogy ezt csak neki szabad, mert ő fontosabb számodra, mint mások.
2015. jún. 16. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
"öleget?" "Avval?" Komolyan? :D
2015. jún. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!