Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne ez a dolg, esetleg fel lennétek háborodva?
Figyelt kérdés
Az lenne a kèrdèsem,hogy jogosan bánt-e az,hogy már majdnem másfèl ève együtt vagyok a barátommal ès soha semmi ajándèk nincs.
Nem vágyok milliós ajándèkokra..nekem elèg lenne egy kis csoki is (nem azert mert nekem az ajandek vagy ilyesmik szamitanak)de azt sem szoktam tőle kapni
Másfèl èv alatt sem karácsonyra,sem èvfordulóra,születès vagy nèvnapra nem volt ajándèk..
Mivel ő a fiú èn ugy èreztem,hogy èn csak akkor szeretnèk neki ajándèkot venni ha már èn is kaptam tőle valamit..de semmivel nem lepett meg másfèl èv alatt...ez nekteknis rosszul esne?
Elnèzèst az èrtelmetlen szövegèrt..:\
2016. aug. 10. 16:36
11/14 anonim válasza:
Igen, az lehet hogy jó ötlet. Lepd meg te, hátha észbe kap.
12/14 A kérdező kommentje:
Ès mi az ami nem túl nagy ajándèk? Amivel ti is meglepnètek?
2016. aug. 22. 22:47
13/14 anonim válasza:
Még mindig jobb a semmi, mintha bombát adna ajándékba..
14/14 anonim válasza:
Vagy hagyd ott az ilyet,vagy beszélj vele a dologról,mond el neki hogy ez nagyon rosszul esik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!