Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nálatok mennyire megszokott...

Nálatok mennyire megszokott alsóban a dicséret, jutalmazás?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy én óvónőként egy kicsit túlzásba esek,mert nálam apró figyelmességekért is jár,ha pl olyan gyerek csinálja,aki nem szokott ilyet tenni.Sokszor megölelem,megsimogatom az ovisaimat,kisfiam viszont sosem kap dicsértetet.Ha verset mond az évnyitón,ha matek versenyre megy(azért nem kapott mert ezt már gyakorolták,és a három gyerekből egy sem oldotta meg),ha gyümölcsöt visz be-mindenkire gondolva,és még sorolhatnám.Tudom,hogy itt már a tanulásé a főszerep,de nincs motiváció.Nálatok van valami jutalom,dicsőség tábla..stb?
2017. szept. 5. 08:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat-nagyon hasznosak voltak.az ebéd megevés az nálunk is nehezen megy,ezért nem is várnám el,de azért jó lenne néha hallani valami pozitivat is.
2017. szept. 5. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Na én azért, hogy azért kap valaki jutalmat mert megette az ételt ezt tuti szóvá tenném. Így lehet marha rossz étkezési szokásokat kialakítani. Igen azoknál is aki rossz evő, mert nem biztos, hogy pár év múlva is az lesz. Ha ennyire nem enné a menza kaját a gyerekem tuti én csomagolnék neki és nem fizetném akkor inkább.

Igen van dicséret. Jutalmazás pecsét gyűjtés.

2017. szept. 5. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is van jutalmazás, csillag, dícséret beírás a heti naposkodásért, stb.

..és off: Kedves nemtom hányas válaszoló!

Bár nem vagyok konyhás, de majdnem hasonló, és ez a beszólás, leszólás a konyhásokra irtó bántó...:'(

mondhatni gusztustalan...

2017. szept. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!