Milyen egészséges nasit csomagolsz kisiskolás gyermekednek?
Figyelt kérdés
Most elsős a nagylányom, eddig müzliszeletet kapott, de már unom én is, hogy azt adok mindig. Gyümölcsöt hiába tettem jó esetben a felét ette meg, azt mondja azt kapnak a suliban is.2016. szept. 28. 10:30
11/14 anonim válasza:
Bocs, hogyha nem hasznos, de tény, nálunk ez a szabály. És nagyon helyes, lám, hiába teszed be a gyümölcsöt, nem eszi meg csak a müzliszeletet, ami egy merő cukor, akkor már inkább gyümölcsöt kapjon csak. Úgyse éhes, ha az lenne, megenné. Gondolom, a gyümölcslét sem frissen facsarod reggel hétkor. Úgyhogy én nagyon örülök, hogy a mi iskolánkban nincs ilyen. Közösbe lehet vinni gyümölcsöt és kész. Inni van víz, mindenkinek külön pohara van, éppen jó így. Sőt, kapaszkodjatok meg, még büfébe se mehetnek az alsó tagozatosok. És tovább kapaszkodhattok, mert olyan opció sincsen, hogy csak az ebédet fizeted és a tízórait meg az uzsonnát nem. Ennyi.
12/14 anonim válasza:
Én idénygyümölcsöt, répát csomagolok. Néha megeszi, néha nem. Ha fogára való az ebéd, uzsonna az iskolában, akkor megmarad a gyümölcs. De én csak azért csomagolok, hogy ha valamiért éhes marad, vagy olyat kapnak, amit nem szeret, legyen valami nála tartalékba. Itthon reggelizik, az iskolában kapnak háromszor enni, ha mindent megeszik, fölösleges mellé más is.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat találtam pár jó ötletet közöttük!
2016. szept. 29. 08:06
14/14 anonim válasza:
Nálunk is adnak gyümölcsöt a suliban, ettől függetlenül sokszor azt csomagolok neki, mert szereti nagyon (nála az almából sosem elég), néha kölesgolyó, buláta. Kivéve a péntek, akkor mindig Dörmit kap.
Viszont ő csak vizet visz, gyümölcslevet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!