Mindig csomagolsz kisiskolás gyermekednek uzsonnát, ha bevan fizetve?
nem szándékoztam,hiszen az oviban is volt tizóra,ebéd,uzsonna,és gyümölcs.itthon reggelizik.az oviban is volt olyan,hogy valamit nem szeretet,vagy kevesebbet evett.vagy ott jobban figyeltek,és adtak mást,vagy üres kenyeret?
a kisfiam kéri,mert másnak is van.csak akkor vajon a benti étel elfogy -e?
Lehet hogy csak ebetet fizettek be neki, második. Van olyan, hogy csak ebéd, meg talán teljes menza a neve, amikor 10orai és uzsonna is van benne.
Kérdező, nem kapnak olyan sokat enni, hogy ne fogyjon el. Plusz néha kritikán aluli amit adnak... Én mindig csomagoltak.
Én csomagolok.
Az ovis étkezés azért nem ugyan az,mint az iskolai. Nálunk az iskolában 10-15 perc van az ebédre, de ebben akkor más benne van a sorban állás, hely keresés stb. Arról nem is beszélve, hogy az étel gyakran ehetetlen.
Reggelire kapnak egy fél szelet vajas kenyeret, az ebéd felét tuti nem eszik meg (mócsingos hús és társai), uzsonna meg vagy egy joghurt utánzat, vagy szintén egy fél szelet kenyér. Ezért fizetek KÖTELEZŐEN 10 ezret havonta.
Az oviban annó még repetázni is volt idő. Nem sürgette őket senki, és az étel is sokkal jobb volt. A szülők vittek be ezt-azt, és ha rossz volt az étel, vagy ócska, akkor adtak nekik az általunk bevitt zöldség, gyümölcsből, lekvárból, mézből stb. A suliban ezt sem lehet.
Nem igazán, így is sokszor hazahozza az uzsonnát, amit ott kapnak, mert nem bírja egyszerre megenni.
Itthon eszik reggelit, a suliban ott a tízórai, az ebéd, az uzsonna. Csak innivalót szokott vinni, meg egy Belvitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!