Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ismerte már a gyereked a...

Ismerte már a gyereked a betűket, mire iskolába ment?

Figyelt kérdés

tényleg mindenhol mást hallok mi a jó. egy ismerősöm szerint olyan kemény volt az első, hogy szerencséjük volt, hogy a gyerek már ismerte a betűket. valahol meg azt olvastam hogy nem szabad előre tanítgatni, mert akkor meg unni fogja az órákat, és nem figyel, lemarad... mi a jó, mik a tapasztalatok?

én vettem neki játékos betűkártyákat, néha elővesszük, de nem erőltetem, csak elmondom neki melyik betű melyik, hátha valami ragad rá, de tényleg nem tudom mi a jó

2016. jún. 18. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20.a 17. vagyok:matematikai műveletekre értették(összeadás,kivonás,szorzás,osztás,stb.).Az,hogy tudja,ismeri a számokat,és el tudja mondani mondjuk 1-100-ig,az még nem számolás.Azzal sincs gond,hogy felismerje melyik a több,a kevesebb.De ezt mondjuk még 2 kupac almával teszik,nem számokkal(az oviban).
2016. jún. 21. 11:20
 22/24 anonim ***** válasza:
20-as vagyok! Összeadni és kivonni is tud, nyilván még a kezét használja! :) De mivel ő érdeklődik efelől, nem hiszem, hogy ez gond lenne....
2016. jún. 21. 14:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Valamilyen szintem az elsősök szinte mindegyike tud összeadni, kivonni és zömmel a betűket is ismerik nagyjából. Eddig sem voltak elzárva ezektől az infóktól, köztönk élnek, körülöttük tele világ és a mindennapi élet betűkkel, számokkal, matematikával, agyuk mint a szivacs, rájönnek ám akkor is, ha nem tanítják őket.
2016. jún. 21. 14:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Szeptemberben kezdi a sulit a kislányom. A nevét le tudja írni, de Ennyi. Nem tanítom írni, olvasni direkt! Amit kérdez, arra valaszolok, de nem rohanok utána ABC-s könyvvel.
2016. júl. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!