Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van más is aki nem kínozza...

Van más is aki nem kínozza gyermekét kötelező olvasmányok erőszakos tukmálásával? Persze meg van mondva hogy ha tudja olvassa el, de ha nem akarja ez van, senki nem fogja kényszeríteni. Én egyet nem olvastam el és mérnöki diplomám van!

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 03:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Nekem meg 3 diplomám van, és elvárom, hogy a kötelező (!) olvasmányokat elolvassak. Ami nagyon nehezen feldolgozható, abban segítek túlélni, ennyi. És képzeld, még élnek.
2016. jún. 6. 20:09
 42/43 anonim ***** válasza:

40 es, attól meg százszor elmondod, hogy az ég zöld, attól még kék marad ;)

nyilván szerinted pl egy disgráf ember nem lehet olvasott :) Édes a hülyeség naivsága.

(ok, néha lehet az ég zöld, van az a sarki fény, ami zölddé teszi, de ez ritka, és éjjel, amikor amúgy fekete lenne. szóval a kék ég kék marad.)

ugye érted a hasonlatokat? ;) ha nem, magyarázzam? :)

2016. jún. 7. 08:45
 43/43 anonim ***** válasza:
Velem egy életre megutáltatták a könyveket. Hogy a szüleim biztosak legyenek benne hogy elolvastam, ezért mikrofonba kellet hangosan olvasnom(kazettára vették föl), az egri csillagokat. Azóta nem vettem a kezembe könyvet :D
2016. jún. 23. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!